itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Active Directory specialist till CGI

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-03

Ansök nu

Active Directory specialist till CGI

Nu har du chansen att vara med och bygga ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser. Hos CGI arbetar man i team, delar varandras utmaningar och framgångar, vilket skapar ett växande företag och stärker deras ägandeskapskultur. För att lyckas i rollen ser vi att du är nyfiken, vill utmana dig själv och andra i hur och vad som behöver göras. Är du den vi söker? Läs vidare!

Om tjänsten

Academic Work söker för CGIs räkning engagerade hybrid IT-Infrastrukturkonsulter med erfarenhet av AD, från analys till etablering.

Du blir en viktig del i CGIs team som gemensamt jobbar och stöttar varandra i den dagliga hanteringen av ett större antal intressanta kunder, där du kommer vara en viktig del av teamets framgång.

Du erbjuds

 • En kultur som präglas av tanken i att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet.
 • En möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGIs aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning – kundernas och företagets bästa blir allas bästa.
 • Utrymme att påverka din arbetssituation och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Att jobba som Active Directory konsult på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas både i lokala kundleveranser och i större globala engagemang. Du kommer jobba långsiktigt med deras centrala tjänster inom området och bidra till att de utvecklas i takt med CGIs kunder.

CGI deltar i och driver arbetet dels på plats hos deras kunder, men främst från CGIs lokala kontor. Hos CGI kommer du att arbeta i ett team tillsammans med andra kollegor och utifrån etablerade metoder och modeller som skapar trygghet och tydlighet för både dig och kunden.

Du kommer exempelvis att vara delaktig i:

 • Förändringsarbete och konsultering kring Active Directory
 • Medverkan i olika projekt tillsammans med CGIs kunder inom AD-området
 • Teknisk projektledning

Vi söker dig somVi söker dig som

 • Har en högskoleexamen alt. yrkeshögskoleutbildning med inriktning IT, gärna inom infrastruktur och/eller molnteknologi
 • Har goda kunskaper från arbetslivet rörande Windows Server
 • Har goda kunskaper från arbetslivet rörande konfigurering och felsökning av Active Directory, Azure AD eller Active Directory Federation Services (ADFS)
 • Har kunskaper om Microsoft 365 i allmänhet
 • Har kunskap om driftsrelaterade processer (ITIL)
 • Är flytande i tal och skrift i svenska och engelska då språken används dagligen inom företaget

Som person har du ett eget driv, en nyfikenhet och vilja att ta tag i samt lösa utmaningar du stöter på. Du har ett högt engagemang för kunden, tvekar inte att ta dig an nya utmaningar och säkerställer att alltid efter bästa förmåga lösa kundernas behov och finna lösningar tillsammans. Vidare ser vi att du finner glädje i relationer både internt och externt, som gillar att vara del av ett team där vi utvecklar varandra.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är svensk medborgare samt går igenom en bakgrundskontroll på grund av att flera uppdrag hos CGI är säkerhetsklassade

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Primärt Stockholm men resor inom Sverige kan förekomma vid behov.
 • Övrigt: Konsultuppdrag, 6 månader med ambitionen att överrekryteras till CGI efter perioden

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

 

 

Dela detta jobb

Active Directory specialist till CGI

Academic Work