itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Advanias traineeprogram Advance

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-02-11

Ansök nu

Advanias traineeprogram Advance

Vill du vara med och utveckla framtidens IT-tjänster som för samhället framåt?

 Tycker du om att arbeta i team och vill du få chansen att bygga ett stort nätverk med några av Sveriges vassaste IT-specialister?

 Är du redo att kickstarta din karriär inom IT/Tech och samtidigt ha en trygg onboarding?

Känner du "ja, absolut!"? Då tror vi att Advanias traineeprogram Advance är rätt för dig!

Som trainee på Advania 

Genom ett strukturerat programupplägg på 12 månader, med start i början av september 2023, får du som trainee en bred kunskap och erfarenhet av IT-branschen inför din fortsatta karriär hos oss. Teoretiska utbildningar med certifieringar varvas med praktiskt konsultarbete med våra kunder. 

Förutom kompetenta kollegor och din närmsta chef får du en utbildad mentor som coachar och stöttar dig i ditt arbete – både internt och externt mot kund. Du får även stöttning av våra programansvariga som planerar, leder och följer upp programmet. 

Utöver fyra introduktionsveckor, som främst sker i Stockholm, lär vi känna varandra löpande under året genom bland annat reflektionsövningar, gruppdiskussioner och andra roliga aktiviteter. Under programmets gång träffas vi på olika kontor runt om i landet, vilket ger dig möjlighet att bygga ditt yrkesnätverk med andra Advania-kollegor.

Du får inblick i samtliga av Advanias affärsområden samt en specialisering inom ditt område. Vi erbjuder specialisering inom:

 • Advanias hållbarhetsarbete

 • Cloud

 • IT-projektledning

 • IT-säkerhet/Informationssäkerhet

 • Nätverk/Server/Virtualisering

 • Robotic Process Automation

 • Systemutveckling

 • Sälj

Placeringsorter: Göteborg, Halmstad, Karlstad, Kristianstad, Linköping, Luleå, Malmö, Norrköping, Stockholm, Umeå, Västerås eller Örebro.

Nyfiken på att veta mer om Advance och hur tidigare traineer upplevt programmet? Kolla in här

Varför trainee på Advania? 

Vi erbjuder traineeplatser på ett ledande IT-bolag med stark närvaro i Norden och där kundrelationer står i fokus. Tack vare våra medarbetares unika specialistkompetens och vårt nära samarbete med marknadens ledande samarbetspartner ligger vi i teknikens framkant. Du kommer in i en familjär och stöttande företagskultur med stora möjligheter att utvecklas och påverka. Vår kultur är präglad av bland annat laganda, förtroende, nyfikenhet, initiativ- och ansvarstagande.

Genom vårt traineeprogram vill vi ge dig en trygg grund att stå på i början av din karriär. Redan från start är du anställd, som vilken annan medarbetare som helst, med sex månaders provanställning. Du får marknadsmässig lön och samma förmåner som andra anställda på Advania. Vi säkerställer en bra onboarding och erbjuder dig en personlig mentor som följer dig under hela perioden för programmet. Mentorn kommer både att utmana och vägleda dig i ditt arbete och på så sätt främja din professionella utveckling. Hos oss får du möjlighet att bygga ditt eget nätverk såväl internt inom koncernen som med våra kunder och samarbetspartners.

Advanias traineeprogram Advance är certifierat av TraineeGuiden. 

Vad vi söker hos dig 

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som har en stark vilja och ambition att växa och utvecklas inom IT/Tech-branschen. Som person ser du möjligheter, bidrar med kreativa lösningar och vill förstå hur IT kan utveckla affärer och verksamheter. Du är en god lagkamrat och motiveras av att samarbeta nära dina kollegor.

Till Advanias traineeprogram Advance söker vi dig som:

 • Vid traineeprogrammets start i september 2023 är nyexaminerad från högskola eller universitet (minst 3 årig utbildning, 180 hp). Du kan även ha arbetat ca 1 år efter din examen.

 • Behärskar svenska i såväl tal som skrift.

 • Kan arbeta från något av våra kontor i Sverige där också din framtida chef, mentor eller andra kollegor är placerade för att du ska få så bra stöttning som möjligt.

Meriterande om du även har erfarenhet av något eller några av följande:

 • Studentkår- eller föreningsarbete

 • Utlandsstudier

 • Yrkeserfarenhet inom IT eller ledarskap

Vi ser fram emot din ansökan! 

Sista ansökningsdag är den 15 januari 2023, men skicka gärna in din ansökan redan idag då vi gör urval löpande. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Advanias traineeprogram Advance

Advania