itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Applikationstekniker till Tietoevry med möjlighet till 100% remotearbete

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-02-23

Ansök nu

Applikationstekniker till Tietoevry med möjlighet till 100% remotearbete

Har du en bakgrund inom server och nät men gillar applikationer bättre? Längtar du efter att ha mer frihet i ditt arbete och drivs av breda arbetsuppgifter och möjligheter att utvecklas i din roll? Då har du hittat rätt. Tietoevry söker nu efter en applikationstekniker. Här får du en varierande roll i ett kunnigt team med juniora och seniora kollegor som har mentaliteten av att vi lär oss alla av varandra. Du får även chansen att vidareutveckla dig hos Tietoevry genom kostnadsfria utbildningar och certifieringar. Låter detta som nästa steg för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

På Tietoevry erbjuds du en bred roll med huvudfokus på drift och underhåll i syfte att leverera riktigt bra kundservice. Du får möjlighet att driva egna projekt och uppgifter såväl som att genomföra dem tillsammans med dina kollegor. Du kan jobba på någon av Tietoevrys kontor i Linköping, Stockholm, Malmö, Göteborg, Jönköping, Karlstad eller helt remote om det är något som passar dig bättre.

”Det bästa är att man aldrig vet vad som väntar från den ena dagen till den andra, arbetet är väldigt dynamiskt. Samtidigt är det mycket frihet under ansvar vilket jag uppskattar”- berättar en av dina blivande kollegor.

Här kliver du in i ett härligt team som präglas av god samarbetsförmåga med en blandning av såväl juniora som mer seniora kollegor. Ett starkt kundfokus och ett tydligt mål med att leverera kundnytta binder samman vardagens utmaningar och förvandlar dem till framgångsrika lösningar. Du får utrymme att utvecklas i din roll och vidareutveckla dig genom utbildningar och certifieringar. Du möts av en varm, välkomnande kultur med högt i tak och fokus på problemlösning. Ledarskapet präglas av ”frihet under ansvar”.

Du erbjuds

• En mycket lärorik och varierande roll som ger dig möjlighet att arbeta med breda IT-frågor och skapa en god kundnytta

• Beroende på vilja och intresse har du på sikt goda möjligheter att testa på andra roller såsom applikationskonsult eller projektledare

• Kontinuerlig kompetensutveckling och certifieringar

• Arbete med en stor variation av kunder inom såväl privat som offentlig sektor, från mindre bolag till de större internationella organisationerna

Arbetsuppgifter

 • Vara IFS Applikationstekniker för egna projekt där du ansvarar för drift och upprätthållande av applikationen. Arbetet sker såväl reaktivt, som proaktivt.
 • Hantera incidenter utifrån prioritet vilket sker både individuellt och i team.
 • Utföra uppgifter med stor bredd från mindre utmaningar som omstart av applikationen eller hantering av integrationer till att hantera större funktioner som är kritiska för kundernas verksamhet.
 • Arbeta på strategisk nivå genom att implementera eller skapa förbättringar.
 • Delta i nyimplementationsprojekt eller uppgraderingsprojekt.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom nätverksteknik eller liknande.
 • Har en god systemförståelse samt god kunskap gällande databaser.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som är:

 • Samarbetsinriktad
 • Ansvarstagande
 • Initiativtagande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid alternativt deltid för dig som önskar det för att få ihop ditt livspussel. Flextid tillämpas.
 • Placering: På något av företagets kontor i Linköping, Jönköping, Malmö, Karlstad, Göteborg eller Stockholm. Finns möjlighet för 100 % remote arbete.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
 • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Tietoevry skapar meningsfull teknologi som bidrar till att göra världen bättre. Vi är ett ledande techbolag med lång historia och närvaro i Norden men har också global kapacitet. Baserat på våra kärnvärden öppenhet, trovärdighet och mångfald, jobbar vi tillsammans med våra kunder – och utvecklar en digital framtid där företag, samhällen och människor kan växa.

Våra 24 000 experter globalt specialiserar sig på cloud, data och mjukvara för tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Tietoevry omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och företagets aktier är noterade på NASDAQ-börsen i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

 

 

Dela detta jobb

Applikationstekniker till Tietoevry med möjlighet till 100% remotearbete

Academic Work