itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du vår nästa IT Helpdesk Agent?

Företag Tavana IT AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-06

Ansök nu

Är du vår nästa IT Helpdesk Agent?

Tavana IT söker en supporttekniker i Helpdesk med erfarenhet av IT-support eller kundtjänst. Vi har i uppdrag att hitta en tillmötesgående, lyhörd och lösningsfokuserad person med ett gott öga för kundservice. Du har hög social kompetens med ett problemlösare tänk angående kundernas IT-frågor.

Stämmer det ovannämnda in på dig? Tveka inte på att ansöka!

ARBETSUPPGIFTER

I ditt arbete som supporttekniker i IT Helpdesk handlar det om att parallella mellan effektiv problemlösning och ett gott kundbemötande. Vid inkommande ärenden är du kundens första kontakt och ansvarar för att bemöta deras behov, ta emot samt felsöka deras IT-problem. Majoriteten av inkommande ärenden löses vid första kontakt med Servicedesk. Ärenden hanteras via telefon, mejl, kontaktformulär samt beställningar och kundärenden med specialistkompetens förmedlar du vidare via ett ärendehanteringssystem. Dina uppgifter kan även vara att operativt kontrollera och följa upp samt hålla dig uppdaterad kring nya kunder och system. Det kan även innefatta arbetsuppgifter där du får prioritera verksamhets- och patient kritiska incidenter med operativa incidentmanagers.

VEM SÖKER VI?

Du med en hög social kompetens som har ett genuint intresse för problemlösning. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av Servicedesk eller kundtjänst med en god IT-vana. Du är serviceinriktad gentemot kunder och kollegor med förmågan att vara samarbetsvillig. Förhållande till användarnas IT-ärenden är du lösningsfokuserad med stort engagemang och förståelse. Med ansvar tar du dig an dina arbetsuppgifter och du har viljan att förbättra samt utveckla verksamheten.

Vi vill att du har erfarenhet av Helpdesk, Servicedesk eller kundtjänst. Du är behjälplig med teknikintresse där kundservice alltid är i fokus. Som person är du social och trivs att kommunicera med olika typer av människor.

Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat. Är du ITIL certifierad är det meriterande men inget krav.

INFORMATION:

Plats: Stockholm
Befattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se. Vänligen notera att vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Är du vår nästa IT Helpdesk Agent?

Tavana IT AB