itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Är du Yabie Enterprise’s nya Produktägare?

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-02-04

Ansök nu

Är du Yabie Enterprise’s nya Produktägare?

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en affärsmässig, kommunikativ och driven Produktägare som söker nästa utmanande arbete? Vill du komma till en roll där du får vara med och påverka på riktigt? Yabie Enterprise förstärker nu teamet och söker en produktägare med tekniskt kunnande. Vi letar efter dig som tillsammans med oss vill utveckla vårt varumärke och våra kunder ute på marknaden.

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE
I rollen som Produktägare på Yabie Enterprise kommer du ansvara och arbeta med att produkt- och tjänstesortimentet är relevant och attraktivt för våra marknadssegment samt beslutar om produkternas roadmap. Du informerar och utbildar kollegor inom nya och befintliga produkter samt tjänster.

I rollen kommer du till exempel att:
• Ha djup kunskap om hur produkterna fungerar, samla in data om hur de används och vara en innovativ kraft tillsammans med övriga team för att forma våra produkter mot marknadens krav.
• Vara delaktig i implementationsfasen vid införande av nya tjänster, både internt och externt.
• Delta i prioriteringsarbetet tillsammans med utvecklingsavdelningen.
• Säkerställa att sortiment är uppdaterat och redo att säljas
• Vara resurs till marknadsavdelningens arbete att marknadsföra bolagets erbjudande ut mot kunderna
• Samverka med inköpsavdelningen för ett optimalt produktutbud och volym.

På Yabie Enterprise erbjuds du ett ansvarsfullt arbete med utmanande uppgifter som ställer höga krav på din kompetens och dig som person. Du kan förvänta dig att arbeta med spännande och inspirerande projekt som även ger möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare på Yabie Enterprise får du en bidragande position i företagets framgångsresa.

Personprofil
Du har ett professionellt och affärsmässigt driv samtidigt som du sprider positiv energi och har lätt för att kommunicera med alla typer av människor. Som person är du öppen och anpassningsbar för olika kulturer och människor, du hanterar och upprätthåller relationer både internt och externt.

För att passa i tjänsten som Produktägare tror vi att du har teknisk erfarenhet och/eller intresse och att du kan svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Produktägare.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse, gärna omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8–17
Plats: Karlstad

Företagspresentation
Yabie Enterprise är ett fintechbolag. Vi tror på en sömlös och integrerad handel, där delarna i det digitala ekosystemet kommunicera med varandra, i realtid. Vår mission är att ge entreprenörer inom retail obegränsade möjligheter att snabbt anpassa sig efter ett kommersiellt samhälle, som ständigt förändras. Vi ger dem möjligheten att ge sina kunder den bästa köpupplevelsen. Var som helst, när som helst.

I nära samarbete med ledande leverantörer av hårdvara erbjuder vi medelstora butiker och retailkedjor ett komplett butiksdatasystem.

Företaget startades 1999, då under namnet Cash IT. Efter ett förvärv våren 2022 heter bolaget Yabie Enterprise.

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Är du Yabie Enterprise’s nya Produktägare?

PerformIQ