itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ARKITEKT WEBBPLATTFORM TILL HANDELSBANKEN

Företag Nexer Recruit
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-11

Ansök nu

ARKITEKT WEBBPLATTFORM TILL HANDELSBANKEN

Vill du vara med och ta fram framtidens plattform för våra digitala kundmöten på webben? Hos oss får du möjlighet att arbeta i en modern teknisk miljö och ta en ledande roll för vår front-end plattform. Vårt mål är att göra Handelsbanken till Sveriges bästa digitala bank. Vi behöver därför stärka vårt team med ytterligare en kollega i rollen som Arkitekt för webbplattform Athena.

Handelsbanken är ett företag med en stark tro på den enskilda individens förmåga och kan erbjuda dig utmaningar och möjligheter att utvecklas i ett företag som befinner sig mitt i en spännande digitaliseringsresa.

Din vardag
Vi på CTMD inom Handelsbanken IT är ansvariga för bankens kundmötesplatser på webben och för bankens webbplattform. Hos oss arbetar du i en högkompetent grupp som är organiserat som ett agilt SAFe-tåg. Ditt ansvar är främst den strategiska planen för vårt front-end ramverk Athena. Där arbetar du med våra teknikteam och deras APO:er, men du kommer också, tillsammans med arkitekt-teamet i tåget att arbeta med hela det ekosystem som behövs för att bygga en modern webb såsom säkerhet, autentisering, CMS och informationshantering.

Du får arbeta inom ett dynamiskt och snabbrörligt område där du kommer att få stor exponering mot bankens övriga IT-organisation. Du kommer därmed att bli inblandad in flera av bankens största initiativ, som molnförflyttning, CRM-implementationer och AI-lösningar. Vårt webbramverk är baserad på TypeScript som utvecklingsplattform och React som ramverk. Vi använder oss av Adobe Analytics för datainsamling och backend-tjänsterna är huvudsakligen uppbyggda i Java.

Exempel på ansvarsområden:

  • Ta fram och underhålla roadmappen för Athena
  • Arbeta ihop med våra teknikteam i tåget för att vidareutveckla ramverket
  • Leda Athena-skrået på banken och delta i skråmöten
  • Delta i tågarkitekt-arbetet vid behov
  • Nära samarbete med arkitekterna inom vår roadmap, inte minst arkitekter på mobila lösningar
  • Arbeta med utveckling hands-on om den viljan finns

Vem är du
För att trivas hos oss behöver du tycka om en miljö som är transparent och öppen där man gillar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter till andra. Du är en lagspelare som är utåtriktad och hjälpsam och andra viktiga egenskaper är att vara strukturerad och lösningsorienterad. Vidare så är en viktig aspekt av rollen att kunna kommunicera om vår arkitektur till andra, både tekniker och icke-tekniker.

Vi söker dig som har djup kunskap om och intresse för front-end utveckling på webb och mobil. Du har tidigare erfarenhet av att jobbat som arkitekt eller hanterat arkitekturfrågor och en god förståelse för det ekosystem av tjänster som krävs för att bygga en modern webbplats. Erfarenhet av mobila lösningar och Azure DevOps är meriterande.  För denna roll krävs goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vill du veta mer
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com/ 0723-61 28 44 alternativt Elin Murman på elin.murman@nexergroup.com/ 076-116 91 32.

Vi ser fram emot din ansökan! Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Handelsbanken
Den personliga kontakten mellan människor är utgångspunkten för lyckade bankaffärer. Tycker vi. Det har vi tyckt sedan 1871, när banken grundades. De goda relationerna är förmodligen anledningen till att vi fortsätter vara en stabil bank år efter år, med framgångsrika affärer och nöjda kunder. Som medarbetare i Handelsbanken finns stora möjligheter att utvecklas åt det håll som intresserar dig mest – oavsett om du vill bli rådgivare, chef, specialist eller satsa på en internationell karriär. Välkommen till en bank med lång erfarenhet i branschen.

 

 

Dela detta jobb

logo
ARKITEKT WEBBPLATTFORM TILL HANDELSBANKEN

Nexer Recruit