itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Automationsingenjör till AGVE!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-02-03

Ansök nu

Automationsingenjör till AGVE!

Har du ett intresse för självkörande autonoma fordon? Nu kan du få chansen att arbeta hos AGVE med samarbetspartners och kunder så som Tesla, Lamborghini och Astra Zeneca. Som automationsingenjör kommer du vara med vid utveckling, programmering och driftsättning av deras självkörande fordon som levereras till kunder runt om i världen. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

AGVE är ett internationellt företag som tillhandahåller AGV-lösningar (Automated Guided Vehicles) och har sedan starten 1985 levererat över 2500 självkörande fordon. AGV-lösningarna implementeras i allt från fordons- till läkemedelsindustrin. Northvolt, Lamborghini och Astra Zeneca är några exempel på deras kunder. De erbjuder en helhetslösning där allt från design till driftsättning av AGV-system ingår.

AGVE ägs av den japanska Murata koncernen som satsar stort inom automation. Deras produktutveckling inom AGV:er tillsammans med montering, försäljning och eftermarknad sker på huvudkontoret här i Göteborg.

På huvudkontoret i Göteborg sitter i dagsläget 55 anställda, ett team som präglas av ett stort teknikintresse och en stark sammanhållning där alla ser efter varandra. Som automationsingenjör kommer du tillhöra en grupp där du finner både seniora och mer juniora kollegor med olika kompentenser. Då AGVE är ett företag som växer finns det goda möjligheter att vidareutvecklas inom företaget inom tjänster såsom mjukvara, elektronik eller mekanik framåt.

Du erbjuds

 • Ett företag som ser till din personliga utveckling och stimulans i arbetet
 • Förmånlig övertidsersättning vid övertidsarbete

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos AGVE.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med programmering av AGV-fordon och implementera körlogik i de AGV-fordon som skall levereras till kund. Du kommer arbeta med deras egenutvecklade programspråk och AGVE har inga standardiserade AGV-modeller utan jobbar alltid med skräddarsydda produkter som är anpassade efter kundens behov och verksamhet.

Rollen innebär mycket resor och kontakt mot kunder där du, och ditt team, också ansvarar för driftsättning av AGV-fordon i kunds verksamhet. Upp till 50% av din arbetstid kommer innebära resor till bland annat USA, Asien, Australien och runt om i Europa. För rätt person är det här en väldigt spännande möjlighet till att se olika verksamheter och knyta internationella kontakter på välkända företag. När du inte är på resande fot finns också möjlighet att kombinera arbetstiden mellan att vara på plats på kontoret i Sisjön med att arbeta på distans ex. hemifrån. Resorna som ingår i tjänsten är oftast mellan några dagar upp till 3 veckor långa.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Implementering och programmering av AGV-fordon
 • Simulering av AGV-fordons körlogik
 • Genomförande av Factory Acceptance Tests (FAT) på AGV-fordon
 • Driftsättning och installation av AGV-fordon på plats hos kund
 • Justeringar av AGV-fordon kopplat till driftsättning och installation

Vi söker dig somVi söker dig som är

 • Har en teknisk utbildningsbakgrund från högskola/universitet inom automation eller liknande och grundläggande kunskaper i programmering
 • Har ett logiskt tänkande och ett stort tekniskt intresse
 • Gillar att resa, då upp till 50% av tjänsten innefattar resande
 • Obehindrad kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort

Följande är meriterande

 • Arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom teknik/automation

För att lyckas hos oss på AGVE tror vi att du är samarbetsinriktad och kan arbeta väl i grupp men även självständigt. Du är kvalitetsmedveten med ett sinne för detaljer och strukturerad i hur du tar dig an arbetsuppgifter.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tillsvidare med eventuell inledande provanställning
 • Placering: Askims Industriväg 9, Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AGVE's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om AGVE här!

 

 

Dela detta jobb

Automationsingenjör till AGVE!

Academic Work