itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

AWS DevOps Engineer | Iver | Stockholm

Företag Experis AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

AWS DevOps Engineer | Iver | Stockholm

Vill du arbeta med cybersäkerhet, samhällskritiska tjänster och bidra till IT-lösningar som gör skillnad? Nu söker Iver en AWS DevOps Engineer som vill vara med och utveckla komplexa system med teknik i framkant!

Arbetsbeskrivning
I rollen som AWS DevOps Engineer blir du en del i Ivers affärsområde ICS med ansvar för Ivers tjänsteleverans av cybersäkerhetstjänster och drift av kunder med särskilda säkerhetskrav. Du ansvarar för tekniska lösningar i framkant samt deltar aktivt i kunddialoger för ständig förbättring och effektivisering. Denna roll är fokuserad på våra, och våra kunders tjänster i AWS. Du är också delaktig i planeringen och utförande av uppsättningar av olika miljöer, och dess eventuella samexistens med on-prem lösningar. Våra kunder är ofta stora nordiska företag, fintech eller myndigheter med krav på hög nivå av informationssäkerhet. Vissa av dem utgör samhällskritisk verksamhet och har en särskild hotbild.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att hantera tekniska system i framkant och ansvara för dess utveckling och förbättring över tid. Teamet driver projekt där de utforskar nya tekniker och implementerar kontinuerligt nya lösningar i Ivers plattformar.

Din bakgrund och profil
Du tycker det är intressant med cybersäkerhet och inser behovet av att förstå komplexa system och deras sårbarheter samt utveckla dessa kontinuerligt. Därutöver trivs du sannolikt med att jobba i ett högpresterande team och drivs av viljan att göra tekniska lösningar i framkant ännu bättre.

Egenskaper som prestigelös, ansvarstagande och samarbetsinriktad passar in på dig. Du har en förmåga att förklara komplexa problem och tycker det är utvecklande och roligt att sprida din kompetens

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Erfarenhet av att sätta upp och utveckla miljöer i AWS

  • Kontohantering, övervakning av AWS

  • Goda kunskaper om fler av de stora tjänsterna i AWS tjänstekatalog

  • Kunskaper inom Git

  • Säkerhetsförståelse kring utmaningar, och fördelar med publika moln

Vad erbjuder vi dig på Iver?
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder - här i Norden och internationellt - ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden. Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas.

Iver finns på 26 platser i Sverige och Norge. Tjänsten är placerad på Ivers kontor i Solna i nya lokaler, högt upp i Mall of Scandinavia.

Låter detta intressant?
Den här rekryteringen hanteras av Experis för Ivers räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Iver. Vid frågor eller för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Ansvariga rekryterare är Paula Skoglund Paula.Skoglund@se.experis.com, Eva Ekdahl Eva.Ekdahl@se.experis.com och Jenny Lilja Jenny.Lilja@se.experis.com.

Urval och intervjuer startar efter årsskiftet och sker därefter löpande. Sista ansökningsdag är 12 februari.

Dela detta jobb

AWS DevOps Engineer | Iver | Stockholm

Experis AB