itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

B3 Consulting Group har blivit utnämnt till Årets Karriärbolag 2022 och fortsätter växa. Vi söker nu erfarna systemutvecklare med fokus på bank- och försäkringsbranschen för att bygga upp vårt nya team inom systemutvecklaraffären på B3 Financial Consulting.

Om du är driven och nyfiken, och har en passion för att utveckla IT-lösningar som gör skillnad för företag, är det här rätt jobb för dig! Tillsammans med oss kan du växa både professionellt och personligt, och vara med och forma morgondagens digitala lösningar för våra kunder.

Vi söker dig som:

  • Har djup eller bredd erfarenhet inom IT utveckling och som har jobbat några år i utvecklarrollen. 

  • Våra kunder jobbar bl.a. med Java, .NET, Angular, React, SQL, C#, Cobol, Mainframe och oftast i en CI/CD-miljö och på ett agilt arbetssätt. Har du god kunskap inom ett av dessa områden, kommer vi kunna hitta ett riktigt bra, spännande och utvecklande uppdrag till dig.

  • Det är meriterande om du har jobbat som konsult tidigare och har erfarenhet eller intresse av bank och försäkringsbranschen. 

  • Du har ett kundcentrerat mindset, är en lagspelare och en start analytisk problemlösare.

  • Många av våra kunder kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, därför är det ett krav även hos oss. 

Som systemutvecklare hos oss kommer du exempelvis att jobba med spännande företag inom bank- och försäkringsbranschen och hjälpa dem i deras digitaliseringsresor. Det är en bransch med intressanta utmaningar och möjligheter, och som spelar en viktig roll i det alltmer digitala samhället. 

Vi erbjuder 

På B3 Financial Consulting har du stor frihet i rollen som konsult. Vi tror på frihet under ansvar och balans i livet, då vi vet att medarbetare som mår bra också presterar bättre. Vi tror också att utveckling skapas genom att lösa utmanande uppgifter i spännande uppdrag tillsammans med kollegor med olika bakgrund och erfarenheter. 

Läs mer om B3 Financial Consulting här

Låter det som något för dig?

B3 Financial Consulting är en del av B3 Consulting Group, ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom IT och management. Vi vill fortsätta att växa, så ansök till oss idag och följ med på vår resa! 

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in din ansökan redan idag. 

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här

Klicka på ansökan och tveka inte att kontakta Anna Abrahamsson Hägg på telefonnummer: 070-4912720 eller email: anna.a.haegg@b3.se

logga

B3 Financial Consulting söker nyfikna och drivna systemutvecklare

Ort
Utgår

2023-01-27

Ansök nu

Dela detta jobb