itjobb.se

logga

B3 Reach söker Java utvecklare

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

B3 Reach söker Java utvecklare

Trodde du att Ruby on Rails var en indie-komedi? Sluta läs och scrolla vidare till Instagram istället.

Vet du allt som finns att veta om SCRUM och hur man bär sig åt på ett agilt sätt? Grattis, det är perfekt men det funkar bra om du bara har ett hum om det också. Är du däremot grym på Java och open source och råkar du veta nåt kring saker så som Eclipse, Hibernate, TopLink, Spring, Maven, Gradle, Git, SoapUI, JSP, JavaScript, Servlets, JBoss så har du oss på tårna. Det är också rätt sjysst om du har någon form av relevant utbildning som t ex civil/högskoleingenjör i elektroteknik, teknisk fysik, elektronikdesign eller datateknik. Eller liknande. 

Kan du dessutom äta frukost som en hel lastbilschaufför, gillar att klura länge och väl på problemlösningar eller gillar att munhuggas kring Vikings och Pirates of the Caribbean, då är du förmodligen nörden vi på Reach Consulting söker! Som nörd hos oss behöver man inte ha klockat alla spel på sin Commodore 64 eller slått alla polarna i GoldenEye på Nintendon. En riktig nörd är en person med passion för någonting, och i vårt fall gärna inom teknik men det kan lika gärna vara att springa Ironman tillsammans med oss eller baka salted caramel cheesecake till intervjun (true story).

Men what´s in it for you? Du får jobba på Sveriges nördigaste och personligaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få lön och semester (och frukost på fredagarna). Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre! 

So wanna meet the Chieftain and join us on our pirate ship. Du vet att du vill. 

Vill du veta mer? Kolla in länk
 
Reach Consulting är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det! 

 

Dela detta jobb

logga
B3 Reach söker Java utvecklare

B3 Consulting Group