itjobb.se

logga

B3 Reach söker .Net utvecklare

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

B3 Reach söker .Net utvecklare

Vill du ha en snigel på ögat? Det vill helst inte vi heller. Däremot vill vi ta en kaffe med dig!

Vem är du? Vad brinner du för? (Observera ”brinner”. Inte bränner. Vi eldar inte saker. I alla fall inte utanför väldigt kontrollerade former. Att leka med brännbara material utan adekvat utrustning att släcka med är väldigt farligt. Kom ihåg det!) Älskar du kod? Välkommen! Skriver du postit-lappar överallt hemma och har en Kanban-board på insidan av köksluckorna? Oh hello you! Tycker du att människor som INTE bygger en modell med tandpetare innan de börjar med verandabygget verkligen borde skärpa sig? Tja, då skulle du vara bland likar. 

Vi har någonting som vi tycker är sjukt bra, och tydligen alla Reachare också då vi flertalet gånger blivit topplacerade i Great Place to Work, och nu vill vi att fler skall få möjlighet att ta del av detta. Om du är en sådan person som föredrar att programmera i allt som heter Microsoft, .Net, C# så är du en sådan som vi gärna vill prata mer med. FYI, denna text är skriven på en Microsoft Surface Book, bara det…

Men what´s in it for you? Du får jobba på Sveriges nördigaste och personligaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få lön och semester (och frukost på fredagarna). Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre! 

So wanna meet the Chieftain and join us on our pirate ship. Du vet att du vill. 

Vill du veta mer? 
 Reach Consulting är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det! 

 

 

Dela detta jobb

logga
B3 Reach söker .Net utvecklare

B3 Consulting Group