itjobb.se

logga

B3 Reach söker Systemingenjör med talang för att sätta post-its i raka rader

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

B3 Reach söker Systemingenjör med talang för att sätta post-its i raka rader

Nördig systemingenjör sökes till branchens nördigaste bolag

Är du en person som gör en noggrann och dokumenterad kravspecifikation, inklusive en sammanställd riskanalys över olika modeller från Råd&Rön, innan du köper ny bil? Har du någonsin gjort en Kanbanboard hemma på kylskåpet för att sätta dina barns morgonrutiner? När du läste ”nördigaste” här ovan, gjorde du automatiskt en kontrollböjning av adjektivet tyst i ditt huvud till ”nördig-nördigare-nördigast” för att dubbelkolla att vi använt det korrekt?  

Om så är fallet, så tycker vi du ska analysera och processa nedan efterlysning!

Som systemingenjör hos någon av våra kunder analyserar du de krav och behov som inkommit och upprättar utifrån det produktkrav och arkitektur. Om dagarna hänger du tätt samman med både testare, andra systemingenjörer, systemarkitekter och hårdvaruingenjörer. Det handlar dels om att säkerställa kvalitet, stabilitet och förvaltningsbarhet, men rätt så mycket kring att faktiskt tänka ut hur smarta saker kan bli ännu smartare och bättre paketerade? Du är helt enkelt den vassare kniven i lådan som får brödet att skivas rakare och jämnare! Problemlösning. Root cause analysis. Tekniskt bollplank. Konceptutveckling. Erkänn att det kliar i fingrarna på dig nu att börja fila på din ansökan! (Självklart gör du först ett ramverk att skriva denna ansökan utifrån! För det är sådan du är.)

Vi på Reach Consulting är nördar. Vi gillar nördar, vi gillar dem så till den grad att vi anställt ett helt gäng av dem- men vi vill ha ännu fler! Nörden vi letar efter är vetgirig, analytisk och brinner för problemlösning, och framförallt letar vi nu efter en systematisk ingenjörsnörd - visualisera Q liksom, fast vi hoppas såklart på att mottagarna av dina produkter inte är riktigt lika benägen att krascha dem som Bond är? (Men vi kan inte lova något. Kunden har trots allt alltid rätt....)

Vi tänker att du är eller har något mer än ett hum om:

  • Bakgrund som ingenjör inom datateknik, teknisk fysik alternativt elektronikdesign. Eller motsvarande. 
  • Erfarenhet av utveckling, test och kvalitetssäkring i komplexa system
  • Vill och kan jobba agilt
  • Kan arbeta självständigt och strukturerat under eget ansvar.
  • Talar och skriver svenska obehindrat. 
  • Enterprise Architect, Jira, Git, PTC, Doors. Sådana grejer, eller motsvarande.

Meriterande, men inget krav är om du har erfarenhet av olika kravverktyg, CM eller testramverk. Har du erfarenhet av eller ambitioner att leda andra, sätter vi en guldstjärna i kanten!

Vi har kontor i Jönköping och Linköping och våra kunder finns inom pendlingsavstånd därifrån. 

Men what´s in it for you? 

Du får jobba på Sveriges nördigaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få lön och semester och allt annat kollektivavtalet föreskriver. Och observera att tänker du cykelpendla är starka benmuskler ett plus då båda städerna är extremt backiga, men om inte är det lugnt. Vi har elcyklar som personalförmån.

Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre? Och du? Vi kommer aldrig säga åt dig att det är överarbetat med en egen Confluencesida för vem som är avdelningens köksansvarige över året eller att du kanske ska ta och testa systemet en gång till för är du HELT säker på att du gjorde rätt första gången?

We trust you can handle this contraption Q- fatta vår utsträckta hand här.

Reach Consulting är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det! 

 

 

Dela detta jobb

logga
B3 Reach söker Systemingenjör med talang för att sätta post-its i raka rader

B3 Consulting Group