itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Backendutvecklare till NIBE Energy Systems

Ansök nu

Backendutvecklare till NIBE Energy Systems

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla våra digitala tjänster? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en hållbar produktportfölj i världsklass som kräver en högklassig digital kundupplevelse för såväl B2C som B2B.  

Nu söker vi en driven och strukturerad backendutvecklare som brinner för att utveckla våra digitala tjänster tillsammans med ett engagerat team.  

OM TJÄNSTEN

Du kommer ingå i ett team under uppbyggnad som ska hålla ihop, driva vidare och förvalta våra olika initiativ inom temat digitalisering och då särskilt för vår kundportal. Du kommer arbeta med nyutveckling och anpassning av kundportalen och dessutom skapa en landningssajt för värmepumpsägare. Eftersom vi bygger upp och integrerar denna som en fristående plattform kommer du ges inblick i alla tekniker och system i och kring kundportalen.  

Vi arbetar i sprintar och sprintplanering och hantering av uppgifter sker löpande och ofta i samråd med andra utvecklare. Teamet sitter geografiskt utspritt så mycket kommunikation kommer ske via digitala kanaler. I huvudsak kommer ditt arbete vara planerat och inriktat mot nyutveckling. Vi arbetar dock helt integrerat med support och förädling av befintliga lösningar vilket gör att vi vill att du är aktiv och hjälpsam i alla typer av support, anpassningar och utmaningar kring skalning av systemet. Tekniker som du kommer möta är React, CSS, HTML5, REST-API, Azure, GraphQL, JSON mfl. Kundportalen integrerar med en mängd olika system via APIer - några av dessa system är Sitevision, Infor XA, censhare och Azure B2B. Verktygslådan vi använder är modern och vi vill att den förnyas löpande.  

I rollen som utvecklare arbetar du både individuellt och i team, administrera backlog och aktivt söka utvecklingsmöjligheter. Du har ett nära samarbeta med olika beställare från marknadsavdelningen, webbteamet, utvecklare och interna beställare från flera olika länder och bolag. Eftersom kundportalen är i drift är en annan viktig del i rollen att mäta, följa upp och förbättra upplevelsen löpande. Du arbetar därför systematiskt med att addera mätpunkter och skriva kod så att vi ökar vår interna kontroll av systemet löpande.  

DIN BAKGRUND 

Du har relevanta programmerings- och metodkunskaper, gärna med lite extra spets inom något område. Om du byggt din kunskap via studier eller praktik är inte avgörande. Utöver programmering har du antagligen bred och allmän kunskap inom IT, webb och kommunikation. Kanske har du en roll idag som gör att du har kunskaper inom någon eller några av de delar som vår kundportal idag hanterar (t ex reservdelar, våra produkter, support, installatörer mm). Som person är du självgående, tydlig men diplomatisk, strukturerad och driven. Eftersom vi är en global koncern behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.  

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 19 februari 2023.  Ansöker gör du via vår webbsida www.nibe.se under "Lediga jobb".  Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Christofer Gordon

Digitaliseringschef

0433- 27 30 00

Christofer.Gordon@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Länk till den här sidanhttps://www.nibe.eu/sv-se/om-nibe/jobba-hos-oss/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=458&rmlang=SE

Dela detta jobb

logga
Backendutvecklare till NIBE Energy Systems

NIBE AB