itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

BI-developer

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-02-18

Ansök nu

BI-developer

Vi söker dig som idag har några års erfarenhet inom utveckling kring BI-system. Antingen att du har arbetat med analysverktyg, back-end eller båda två! Vi kan erbjuda dig ett arbete där du får vara med och forma din vardag, ett nära samarbete med säljare där du får tycka till om potentiella uppdrag och ett supertrevligt team som gör att det är kul att gå till jobbet!

Som BI-utvecklare på Advania 

På Development - Analytics hjälper vi våra kunder att bli mer datadrivna, att kunna använda sin data genom visualisera den, allt för att beslutsfattare ska kunna fatta bättre beslut, effektivare. De kunder vi arbetar med idag är Microsoft-fokuserade, så Analysis Services, Integration Services, SQL och Power BI är något vi kommer i kontakt med dagligen.

I rollen som BI-utvecklare hos oss arbetar du nära kunden, oftast i kundens miljö. Du kommer jobba med nyutveckling av BI-lösningar, vidareutveckla befintliga lösningar samt förvalta dem. Det innebär att du kan arbeta med att:

  • Göra förstudier för införande av ny BI-lösning.

  • Införande/utveckling av BI-lösningar.

  • Utveckla rapporter till kundens verksamhet.

  • Lösningsspecifikationer och dokumentation av lösning.

Utöver det ovannämnda så önskar vi att du bidrar till att teamet ska utvecklas både tekniskt och socialt. Vi strävar efter att hitta nya tekniker och arbetssätt och är lyhörda kring om du kan eller hittar något som är intressant för hela teamet. 

Rollen är baserad i Luleå och du rapporterar till konsultchefen för Development Norr. Teamet som du ingår i består av systemutvecklare, projektledare, och förvaltningsledare.

I denna roll får du vara med på en utvecklingsresa där vi satsar på BI och Analytics. Vi ska växa, både inom teamet och i norra Sverige, så du kommer ha en chans att påverka hur detta ska ske! 

Vad vi söker hos dig 

För att du ska trivas och passa hos oss söker vi dig som har en bakgrund inom BI, IT och systemutveckling. Du arbetar idag i en roll som har fokus på att utveckla BI-rapporter antingen front-end eller back-end eller så sitter du med verksamhetens krav på vad rapporterna ska fylla för syfte.
Som person motiveras du av att hjälpa kunder att nå deras mål och lite till. Du gillar utmaningar men vågar fråga när du kört fast. Du trivs i en miljö där få jobba självständigt inom ett team, är drivande i ditt eget arbete och kan ha många bollar i luften.

Vi söker dig som har:

  • Jobbat 2+ år inom utveckling av BI-lösningar 

  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT 

  • Exempelvis har certifieringar som är relevanta för denna roll

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en obligatorisk bakgrundskontroll, en för oss kvalitativ kontroll inför ett anställningsbeslut.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Dela detta jobb

logo
BI-developer

Advania