itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Datacentertekniker till ledande svenskt IT-företag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-02-11

Ansök nu

Datacentertekniker till ledande svenskt IT-företag!

Om du vill vara med och leverera högkvalitativa tekniska tjänster till kunder och jobba med teknik i framkant, så bör du arbeta med Management Network-teamet hos vår kund. Nu söker de en medarbetare som har vilja och engagemang att utveckas. Om du har mycket goda kunskaper inom WAN, Azure och nätverks- & brandväggslösningar från Cisco och/eller Fortinet så är vi nyfikna på dig! Du kommer bli en del av ett kompetent team som består av tekniska specialister, arkitekter och service owners för området nätverk. Tillsammans bildar ni navet av vår kunds driftaffär för nätverk!

Om tjänsten

Vår kund är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. De hjälper deras kunder med planering, drift och underhåll av deras IT-miljöer. Genom de värdeskapande tjänster som de kan erbjuda, spelar vår kund en viktig roll i deras fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Hos vår kund får du chansen att utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Du kommer arbeta i en spännande och varierande miljö där du ständigt lär dig något nytt och får större ansvar. Vår kund tror på att förbättring är avgörande, och du kommer därför få kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling i områden som teamet jobbar med.

Du erbjuds

 • Verktygen och den support du behöver för att utvecklas i din roll

 • Bli en del av ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del deras framgång

 • Arbeta utifrån ett modernt och flexibelt arbetsätt

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du arbeta operativt med lösningar i våra centrala datacenter inom Managed Services. Jobbet innefattar både normal drift och förvaltning samt projekt såsom on- och offboarding av kunder och tjänster.

Du jobbar blandat på egen hand eller i team och kommer fungera som en central kontaktpunkt inom nätverksgrupperingen mot andra avdelningar. När vi arbetar med kund spänner leveransen ofta över flera tjänsteområden, vilket innebär att du får arbeta tillsammans med andra specialister, och får djup insikt inom i fler områden förutom nätdrift, såsom säkerhet, Cloud, automation, virtualisering och datacenter. Om du på sikt vill certifiera dig inom ett eller flera områden så är det något vi stödjer.

 • Routing och switching i datacenter

 • Hantera brandväggar och byta brandväggsplattform

 • Installationn, konfiguration, framtag och felsökningar av nätverkslösningar

 • Periodvis kommer du även få vara del av olika migreringsprojekt

 • Fungera som en central kontaktpunkt inom nätverksgrupperingen mot andra avdelningar

Vi söker dig somVi söker dig som

 • Har minst 2 års tidigare erfarenhet av en liknande roll

 • Besitter goda kunskaper inom Cisco

 • Har tidigare erfarenhet av VXLAN

 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med brandväggar - FortiGate

 • Har Goda kunskaper kring VPN

 • Är svensk medborgare och behärskar svenska språket obehindrat

I denna rekryteringsprocess kommer stort fokus läggas på dina personliga egenskaper. Som person motiveras du av att arbeta nära kunder och kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer. Du involverar och håller kunder som kollegor informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt, och söker aktivt feedback för att förbättra ditt arbete. Du är resultat- och målfokuserad, där du strävar efter att överträffa kundens förväntningar och utveckla nya metoder.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Plats: Stockholm, Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Datacentertekniker till ledande svenskt IT-företag!

Academic Work