itjobb.se

Digitala processutvecklare i Dalarna

Hos oss på Relight vill vi att människor ska få mer tid till det som är viktigt, värdefullt och inspirerande. Genom att automatisera arbete som är monotont, ineffektivt och krångligt ger vi kunderna mer tid till det som gör skillnad, på riktigt.

Gillar du att skapa verksamhetsnytta för kunden? Vill du automatisera processer och digitalisera organisationer, samtidigt som du utvecklar en unik kompetens? Delar du vårt intresse att skapa framtidens arbetssätt? Då gissar vi att du vill vara med när vi nu bygger vår organisation för framtiden!

Vi tror att människor med passion för sitt arbete skapar framgångsrika organisationer. Men dubbelarbete, administrativ överlastning och bristande arbetssätt riskerar tyvärr att kväva engagemang och drivkraft. Det vill vi på Relight ändra på. Vi vill skapa framtidens arbetssätt, eller som vi uttrycker det: REDESIGNING WORK.LIFE.

Om rollen

I Borlänge söker vi nu våra första medarbetare för att utveckla digitala processer för våra kunder. Eftersom företaget är nytt i regionen värdesätter vi också en vilja att vara med och forma kontoret och verksamheten lokalt, samtidigt som vi har ett mycket nära samarbete med kollegorna i Örebro.

Relight kan som den svenska partnern till bland annat den världsledande digitaliseringsplattformen K2 erbjuda dig en möjlighet att vara med och skapa något nytt. Känner du dig hemma i processer och flödesbeskrivningar och är du framåtlutad och lyhörd och har lätt för att sätta dig in i andra personers arbete? Om du dessutom är nyfiken på begrepp som Low-code, DPA, RPA, AI och BPM är det här något för dig!

Med utgångspunkt från så kallade Low-code-plattformar som till exempel K2, Outsystems och UiPath levererar vi verksamhetsutveckling i form av process-, informationsdigitalisering och automation. I projekten arbetar vi i leveransteam anpassade efter kundbehoven. Det ger dig en enorm möjlighet att utvecklas tillsammans med andra kompetenta kollegor i spännande projekt. Om du tidigare har arbetat med plattformar som t.ex Office365, SharePoint eller någon BI-plattform så kommer du förmodligen ha en kort startsträcka hos oss.

Om dig

Företaget är summan av sina medarbetare! Vi kommer trivas med varandra om du är prestigelös, engagerad och lösningsorienterad. Du är generös med din kunskap och inspireras av andras. Du jobbar med ett högt driv och en genuin nyfikenhet på kundernas verksamhet och människorna i dem.

Vi söker duktiga och erfarna personer med flera års erfarenhet av IT-området och vi är öppna för lite olika kompetenser. Även om du inte nödvändigtvis arbetar som systemutvecklare idag, har du god förståelse för programmeringens grunder och är förmodligen utbildad Systemvetare eller liknande med erfarenhet av systemutvecklingsprojekt.

Grundläggande krav:

 • IT-utbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet inom IT

 • Logiskt tänkande och analytisk förmåga

 • Förmåga att omsätta övergripande behov till design av IT-stöd utifrån tekniska förutsättningar

 • Intresse av att utveckla applikationer på Low-code-plattformar

Vi söker dig med antingen:

 • En djupare teknisk bakgrund

 • Erfarenhet som Systemutvecklare, IT Arkitekt eller liknande

 • Utvecklarkompetens inom olika tekniker som .NET, C# eller Java, SQL, HTML, CSS och JavaScript

Eller så tror vi att du:

 • Har grundläggande teknisk kunskap

 • Arbetar nära användarna i verksamheten som process- eller verksamhetsutvecklare

 • Har god förmåga att driva workshops

 • Har erfarenhet av kravinsamling och design

Ett leveransteam kräver flera kompetenser och vi har därför också möjligheter att anpassa rollen utifrån din profil. Vi träffar gärna dig med erfarenhet och som vill verka någonstans inom detta rätt breda spann från teknik till verksamhetsutveckling för att se om vi passar för varandra!

Du är svensk medborgare, talar och skriver god svenska och har erfarenhet av engelska som arbetsspråk. Då våra kunder allt oftare kräver säkerhetsklassning av våra uppdrag är detta något som kommer att bli aktuellt.

Om Relight

Relight grundades 2018 och är ett privat bolag med 15 anställda. Vi är en del av Headlight Group med totalt drygt 100 anställda och är under stark tillväxt, något som ger många möjligheter att vara med och bidra till såväl utveckling av vår förmåga som vår organisation och konkurrenskraft.

Hösten 2019, utökades Relight med ett kontor i Borlänge dit vi nu söker drivna medarbetare som vill vara med och skapa någonting nytt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Marit Wester, Rekryterande chef, marit.wester@relight.se, 0739 208 709

Johan Mangnäs, VD, johan.mangnas@relight.se

Dela detta jobb

logga
Digitala processutvecklare i Dalarna

Relight