itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Erfaren nätverkstekniker - direktrekrytering

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Erfaren nätverkstekniker - direktrekrytering

På uppdrag av en av våra kunder i Kista söker vi en erfaren nätverkstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos kunden.

Vår kund har fördelen att leverera den senaste tekniken till flertalet kunder från en trygg miljö tillsammans med väldigt kunniga och seniora medarbetare. Här har du chans och möjligheten att verkligen fokusera på ditt teknikområde och kan tänka långsiktigt både för dig själv och dina kunder.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Du kommer att få en gedigen introduktion till rollen och arbetssättet med en fadder som jobbar inom teamet. Du kommer successivt tilldelas mer komplexa uppgifter som du förväntas kunna driva på egen hand, men med stöttning där du behöver.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som nätverkstekniker hos vår kund innefattar ett stort antal tjänster såsom LAN, WLAN, brandvägg, lastbalansering mm. I rollen arbetar du normalt remote, d.v.s. du sitter tillsammans med dina kollegor samtidigt som du samverkar med leveransledare och underleverantörer som arbetar ute hos kunderna. Du kommer ingå i ett team med 11 st. personer och dina kollegor sitter idag huvudsakligen i Stockholm och Umeå.

Din profil och kvalifikationer

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen. Som specialist ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar ditt arbete självständigt. Vi ser att du kan fattar snabba beslut och tar initiativ. Du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat, du sätter upp höga mål för sig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du är motiverad och jobbfokuserad och söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i tjänsten som nätverkstekniker hos vår kund bör du ha följande kunskaper:

  • Erfarenhet av design, drift och förvaltning

  • Kunskaper inom CISCO och gärna certifierad i CCNP-nivå samt CMNA

  • Kunskaper inom Fortinet och gärna certifierad NSE Level 4

  • Kunskaper inom HP Aruba och gärna certifierad ACMA

  • Flytande svenska i såväl tal som skrift samt har goda kunskaper i engelska


Det är meriterande om du:

  • Har vana att arbeta med både nyetableringar i projekt samt drift av befintliga leveranser

  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med Linux

  • Har tidigare erfarenhet av ITIL

Om kunden

Kunden är en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom deras breda och djupa expertis hjälper de företag att utforma, implementera, driva och underhålla den IT-infrastruktur som företagen behöver.

Dela detta jobb

Logga
Erfaren nätverkstekniker - direktrekrytering

Centric Professionals AB