itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Extrajobb inom IT

Ort
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Extrajobb inom IT

Söker du extrajobb inom IT? Perfekt, läs då vidare.

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i centrala Stockholm söker vi nu dig som vill arbeta extra som first line supporttekniker en gång i veckan.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer dina uppgifter att variera på en daglig basis. Du ansvarar för den första kontakten med kunder när de ringer eller mailar in sitt ärende, därför ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter och att du är serviceminded samt en problemlösare.

Din profil och kvalifikationer

Du trivs i en roll där du driver ärenden på egen hand och löser dem självständigt. Vidare förstår du vikten av att vara serviceminded och att alltid sätta kunden i fokus.

Vidare har du:

  • Minst 6 månaders erfarenhet inom IT-support

  • Ett stort intresse för IT och vill utvecklas inom branschen

  • Erfarenhet inom Active Directory, Office 365 samt Microsoft användarmiljön

  • Vana av dokumentation och administration

  • Mycket god svenska och engelska i såväl tal som skrift

Tycker du att det låter intressant? Intervjuer sker löpande, så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Extrajobb inom IT

Centric Professionals AB