itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Falu Kommun söker systemspecialist

Har du erfarenhet av IT-drift? Är du självgående och trygg i dig själv? Då kan du vara den vi letar efter. Vi söker nu en Systemspecialist till enheten för IT-infrastruktur!

Vi erbjuder ett dynamiskt och komplext arbete där du får arbeta tillsammans med ett engagerat gäng som har kul på jobbet. I dagsläget består enheten IT-infrastruktur av tjugo kompetenta medarbetare med mycket kunskap, ett stort tekniskt intresse och en vilja att leverera de bästa lösningarna. Hos oss kommer du att kunna ta ett stort eget ansvar - och få de befogenheter som krävs. Enheten IT-infrastruktur hör till IT-avdelningen, där även enheten IT-support samt IT-förvaltning och utveckling finns.

IT-avdelningen har det kommunövergripande ansvaret gällande IT-frågor i syfte att hitta nya effektivare arbetssätt och smartare tjänster för kommunen och dess invånare. IT-avdelningen jobbar tillsammans med förvaltningarna i frågor som rör IT och digitalisering för att uppnå nyttan för invånarna.

Hos oss finns stora möjligheter för dig att utvecklas och växa i din profession. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du ska vara systemspecialist och ingå i vårt team med systemspecialister. Teamet ansvarar för att säkerställa driften av verksamhetssystem för våra kunder enligt samverkansmodellen pm3.

Som systemspecialist förväntas du vara ett operativt stöd till våra kunder i systemrelaterade frågor samt vid behov kunna felsöka och avhjälpa fel i systemen. Du kommer att arbeta med underhåll och drift av verksamhetssystem för Falu kommun där du förväntas arbeta proaktivt för att säkerställa en hög driftkvalitet.

En stor del av ditt arbete innebär att ha kontinuerlig kontakt med objektledare IT, till viss del objektspecialist i verksamheteten samt leverantör. Det ställer krav på din tekniska kunskap då du behöver ha förmågan att kunna förstå verksamhetens behov men också förmågan att möta leverantören i tekniska sakfrågor. Du är även behjälplig i arbetet med objektplanering ur ett IT-tekniskt perspektiv.

Du kan även utifrån våra behov, komma att arbeta med andra uppgifter som matchar din kompetens.

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig

  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

  • Erfarenhet av systemdrift med stöd av ITIL

  • Erfarenhet av Microsofts Windows serveroperativsystem samt Microsofts Windows klientoperativsystem

Personliga egenskaper

Du som söker har ett stort eget driv och du trivs mycket bra med självständigt arbete, samtidigt som du också har en god samarbetsförmåga. Eftersom du arbetar utifrån en objektsplan ser vi att du är systematisk, resultatorienterad och ansvarstagande. Som Systemspecialist har du även rollen att se alla olika delar och beroenden till verksamhetssystemen som tillsammans utgör helheten, vilket ställer krav på din analytiska förmåga men också ditt goda omdöme.

I rollen har du kontakt med både objektledare, kunder och leverantörer, vilket innebär att du behöver vara serviceinriktad men också vara trygg och stabil i din roll. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du vet hur du förmedlar din tekniska kompetens till olika mottagare.

Det är av stor vikt att du är villig att använda tidigare erfarenheter inom området och tillägna dig nya kunskaper och att omsätta dessa i praktiken tillsammans med oss.

Vi lägger särskilt vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande kvalifikationer

  • Grundläggande förståelse kring IT-säkerhet

Erfarenhet av

  • Microsoft Active Directory

  • Microsoft SQL databashantering eller annan, likvärdig databashanterare

  • samverkansmodellen PM3

  • arbete i offentlig sektor

  • agilt arbetssätt, tex scrum

Anställningsvillkor

Våra kunders säkerhet är viktig för oss. Det innebär att vi kommer efterfråga utdrag ur belastningsregistret för denna tjänst.

Mer information och ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar Falu kommun med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup. Du söker arbetet med uppdaterad CV. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Andersson eller Magnus Berglund.

Mats Andersson: 070-854 30 42 eller mats.andersson@jeffersonwells.se

Magnus Berglund: 072-207 75 67 eller magnus.berglund@jeffersonwells.se

Fackliga företrädare

Christina Johansson, Vision, 023 - 821 10

Ulrika Bergman, SACO, 023 - 827 74

 

 

Dela detta jobb

logo
Falu Kommun söker systemspecialist

Jefferson Wells