itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Field Service Technician

Ort
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Field Service Technician

Har du kunskap inom mjukvara och hårdvara? Just nu söker vi på Centric en Field Service Technician till ett uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg. Din främsta arbetsuppgifter kommer att vara att installera och leverera datorer samt felsökning av både hårdvara och mjukvara. Låter det intressant? Ansök med en gång!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Field Service Technician kommer du att arbeta på plats ute hos företagets kunder. Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg och arbeta i hela Västra Götalandsregionen. Arbetsuppgifterna är varierande, och är olika från kund till kund, men kan innebära installation/felsökning/reparation av kassasystem, scanners, datorer och bankomater.

Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Installation och felsökning av mjukvara

  • Installation och felsökning av hårdvara

  • Felsöka, konfigurera och reparera nätverk och nätverkskomponenter

  • Butiksinstallationer

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning i grunden eller besitter motsvarade arbetslivserfarenhet. Du har en grundförståelse för tekniken och tycker det är roligt att utvecklas. Som person har du ett intresse för IT och teknik och trivs i en roll där du får kombinera både tekniken och kontakten med medarbetare. Du har ett servicetänk och en problemlösande förmåga och är kommunkativ. Du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Field Service Technician

Centric Professionals AB