itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi på B3 Innovation tycker att det är kul att hjälpa våra kunder och få vara med att driva den tekniska utvecklingen framåt. Våra kunder uppskattar våra tjänster och vi söker fler kollegor.

B3 Innovation är ett gäng härliga konsulter som fokuserar på systemutveckling inom Java och moderna JavaScriptramverk. Här arbetar nyfikna kollegor som vill tillhöra en gemenskap och utvecklas som individer. Några har barn, andra gillar att tävlingscykla. Vissa umgås i vår bokcirkel och de flesta vill fördjupa sig inom tekniken. Vi tror att balans i livet är en förutsättning för att må bra som människa. Vi är inte de bästa på hierarkier eller toppstyrning, men så mycket bättre på utveckling. Och dessutom är vi utsedda till Sveriges 2:a bästa arbetsplats. Vill du bli en del av oss?

 

Om dig och rollen som frontendutvecklare

Vi söker dig som har djup eller bredd och som har varit med några år i utvecklarrollen. Du som har hunnit både göra misstag och även lära av dem. Förhoppningsvis tycker du om att arbeta i team, dela med dig av dina kunskaper och vill fortsätta att lära dig nytt.

Som frontendutvecklare kan du exempelvis komma att arbeta med utveckling på mediabolag, med bokning av tågtrafik eller varför inte med e-handelslösningar. Vi är verksamma inom många olika branscher och jobbar tillsammans med att hitta det uppdrag som passar dig bäst!

Våra kunder jobbar bl.a. med React.js Angular eller Vue.js och ibland med Node.js eller Java i botten. Har du dessutom kunskaper inom UX blir vi extra glada!

Har du god kunskap inom dessa områden kommer vi kunna hitta ett riktigt bra och spännande uppdrag till dig. Många av våra kunder kräver att du behärskar det svenska i tal och skrift, därför är det ett krav även hos oss.

B3 Innovation, det lilla bolaget i det stora sammanhanget

B3 Innovation är företaget hos B3 Consulting Group som fokuserar på systemutveckling med basen i Javaplattformen eller Javascript. Vi är ett mindre bolag i en större koncern där du får en småbolagskänsla men med ett större sammanhang. Personlighet, värme och gemenskap är något som är viktigt för oss. Det är viktigt för oss att du utvecklas, trivas och ha kul på jobbet!

I vår strävan att alltid vara relevanta och ge kunderna bästa möjliga råd och stöd ser vi kompetensutveckling som en självklarhet. Våra medarbetare väljer själva hur de vill vidareutveckla sin kompetens och som en del av vår kultur har vi flera kompetenssatsningar såsom B3 Academy, B3 Tech Talks flera gånger i månaden och ”Lunch & Learn” varje vecka.

Vi gillar att se på B3 innovation som ett företag för vuxna människor, där vi står för verktyg och förutsättningar för att alla ska ha möjlighet att utvecklas. Vi erbjuder stor frihet och många egna val för att få livspusslet att gå ihop.

Utöver kompetensutveckling och bra uppdrag skulle du även hos oss få möjlighet till:
Konsultträffar, konferenser, träningsaktiviteter, bokcirkel, stickcafé, lära dig att simma, cykla, prova friidrott, engagera dig i CSR-projekt och härliga kollegor mm.

Och att jobba på ett bolag som varje år fått höga poäng i medarbetarundersökningar kan ju aldrig vara fel :) !?

Om du är mer nyfiken på oss så kan du läsa mer om oss här: https://www.b3.se/innovation

Vi ser fram emot att träffa dig!

Om du har funderingar så hör gärna av dig till Malin Heyman på 0704209881 alt mail malin.heyman@b3.se. Hoppas vi hörs!

 

logga

Frontendutvecklare till B3-Innovation

Ort
Kategorier
Utgår

2023-01-27

Ansök nu

Dela detta jobb