itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

FULLSTACK DEVELOPER TILL LOKALGUIDEN

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

FULLSTACK DEVELOPER TILL LOKALGUIDEN

Vill du tillhöra en arbetsplats där det finns goda utvecklingsmöjligheter, stort utrymme att testa nya idéer och som genomsyras av frihet under ansvar? Då kan detta vara möjligheten för dig! 

Efterfrågan på Lokalguidens tjänster ökar och utvecklingsteamet i Göteborg söker nu ytterligare en nyfiken och engagerad kollega till en roll som Fullstack-utvecklare.

Du ges möjlighet att arbeta i ett litet sammansvetsat team med en modern stack uppbyggd av Symfony/TypeScript som främsta verktyg. Du får en viktig roll i verksamheten där du tar fram användarvänlig och kvalitativ kod för att tillsammans med dina kollegor ta företaget till nästa nivå.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Din vardag

Som fullstack-utvecklare på Lokalguiden arbetar du med webb- och systemutvecklingens alla delar; från arkitektur och design till utveckling och testning. Du blir en del av ett litet team där du arbetar i tätt samarbete med kompetenta kollegor.

Tillsammans tar ni er an projekt, som exempelvis kan innebära vidareutveckling av befintliga lösningar för att uppnå ännu bättre resultat sett till användarvänlighet, eller nyutveckling i små och stora projekt. Då vi jobbar med ett flertal olika utvecklingsprojekt parallellt ges du möjlighet att arbeta brett och variera ditt arbete.

Vår ambition är att du som fullstack-utvecklare ska bidra inom såväl backend som frontend. Hos oss får du en varierad och utvecklande roll som passar perfekt för dig som trivs i en positiv, innovativ miljö där du tillåts ta egna initiativ och stort eget ansvar för ditt arbete. Du behöver verkligen inte kunna allt men du behöver ha ett driv att utvecklas och lära dig! Vi kommer att ge dig de verktyg du behöver.

Vem är du?

För att du ska trivas hos oss ser vi att du har några års erfarenhet inom utveckling och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du har ett stort intresse för programmering och du trivs med mixen att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i projekt. Du har förmågan att kunna prioritera bland dina uppgifter och är mån om att säkerställa en hög kvalité i det du gör. Att bidra med dina kunskaper såväl som att ta till dig ny kunskap från andra är en självklarhet för dig.

Vi söker vi dig som:

  • Har god kunskap om PHP och/eller JavaScript

  • Har god kunskap om MySQL/annan relationsdatabas.

  • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Symfony, Laravel, Spring eller liknande ramverk.

  • React, Angular, Vue eller liknande ramverk.

  • TypeScript/ES6.

  • Automatiserad testning, CI/CD.

  • Varnish, RabbitMQ, Amazon AWS eller Docker.

Vi erbjuder

Med hjälp av delaktighet, transparent kommunikation samt individuell och gemensam kompetensutveckling sätter vi ribban högt för medarbetartrivsel och att utvecklas och ha kul tillsammans på jobbet! Vi har ett tydligt fokus och en hög ambition i dessa frågor vilket har lett till att vi blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser certifierade genom ”Great Place To Work”.

Som anställd på Lokalguiden erbjuds du, utöver flextid och arbete hemifrån utifrån önskemål, ett generöst friskvårdsbidrag, förlängd lunch för träning och ett grymt geografiskt läge mitt i centrala Göteborg. Självklart får du också möjligheten att välja din tekniska utrustning och arbetsverktyg.

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner framåt? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekrytering samarbetar Lokalguiden med Nexer Recruit. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecca Oldenfeldt på +46 703 01 32 98 alt. rebecca.oldenfeldt@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Lokalguiden

Det startade med ett enkelt flygblad för snart 30 år sedan som senare vidareutvecklades till ett magasin. Sedan kom internet in i bilden och resten är historia.

Idag är Lokalguiden en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler. Varje vecka besöker 10 000-tals användare vår webbplats för att söka bland hela Sveriges utbud av lediga lokaler.

Magasinet lever i allra högsta grad kvar och vi ligger även bakom mässan Nylokal som årligen arrangeras i Stockholm, Göteborg och Malmö som Sveriges enda mötesplats för lokalsökande företag och lokaluthyrade.

Vi tycker om att beskriva oss som den naturliga länken mellan det lokalsökande företaget och fastighetsägaren.

Flera gånger utnämnda till Gasellföretag och även Mästargasell är vi såklart också stolta över, men det vi är allra stoltast över är den varma och positiva företagskultur vi tillsammans lyckats skapa där våra medarbetare trivs och får möjligheten att växa och utvecklas. Välkommen till oss!

 

Dela detta jobb

logo
FULLSTACK DEVELOPER TILL LOKALGUIDEN

Nexer Recruit