itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Integritetsskyddsmyndigheten, It-arkitekt, Stockholm

Företag Experis AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

Integritetsskyddsmyndigheten, It-arkitekt, Stockholm

Vill du arbeta för ett tryggt informationssamhälle med viktiga frågor om dataskydd och kamerabevakning? Då ska du söka jobbet som IT - arkitekt hos oss! På IMY arbetar vi tillsammans för att skydda dina personuppgifter. Här får du möjlighet att bidra till en hållbar digitalisering, där innovation kombineras med ett starkt integritetsskydd!

IMY har fått utökat anslag och vi rekryterar nu en IT-arkitekt som även kommer att ha IT-säkerhetsansvar till enheten för It, Digitalisering och Säkerhet (IDS). Hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk verksamhet med ett viktigt uppdrag som påverkar alla medborgare i vårt samhälle.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-arkitekt kommer du att arbeta med att bygga en hållbar och gedigen IT-infrastruktur och bidra till att driva det strategiska arbetet framåt. Du kommer att designa och implementera säkerhetslösningar men även vara granskare samt stödja det löpande IT-säkerhetsarbetet. Här får du möjlighet att arbeta i flera spännande projekt och satsningar som är på gång, du kommer att vara ett viktigt nav för att få tekniken, säkerheten och människorna att samspela. Det blir ditt ansvar att agera rådgivare till hela verksamheten och stödja våra projekt att hitta rätt tekniska lösningar för att säkra IT-verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat arbete inom IT-infrastruktur och IT-säkerhet. Du har goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift, och har lätt för att förklara komplicerade tekniska termer för de som inte är insatta i ditt område. Det är meriterande om du har erfarenhet av virtualiseringsmiljö, projektledning, krypteringstekniker och förståelse för informationssäkerhet.

Det är extra meriterande om du har kunskap inom något av följande områden

Storage, automation, Exchange, SQL, olika kommunikationsplattformar, nätverk, klientaccess, Active Directory, Windowsklient, Windows Server, Installation/drift/underhåll/administration eller ELK.

Dina personliga egenskaper

Som person är du utvecklingsorienterad och du driver självständigt och proaktivt dina uppgifter framåt. Du trivs i en dynamisk miljö och är flexibel, prestigelös och samarbetar lyhört och tillmötesgående både internt och externt. Du bidrar konstruktivt till gruppens framgång genom att dela information och kunskap. För att lyckas bra i rollen har du en god förmåga förstå olika perspektiv, kan snabbt finna kärnan i komplex information och fatta rätt beslut utifrån det och kan leverera med god kvalitet även under hög arbetsbelastning. Vi tror att du gillar variation och att du arbetar effektivt under skiftande förutsättningar. Det kommer naturligt för dig att ta ansvar för dina uppgifter och din egen utveckling, samtidigt som du bidrar till helheten och myndighetens utveckling. Som representant för myndigheten är du förtroendeingivande, tydlig och har förmågan att bygga tillitsfulla relationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten

Du rapporterar till enhetschefen som ingår i myndighetens ledningsgrupp. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. IMY tillämpar sex månaders provanställning. Arbetet utgår från våra trevliga aktivitetsbaserade lokaler centralt i Stockholm med möjlighet till enskild överenskommelse om distansarbete.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att svenskt medborgarskap krävs för denna befattning. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Frågor om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar IMY med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och specialister.

För ytterligare information om tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta gärna

  • Enhetschef Joakim Nyberg, 08-515 154 00

  • Jenny Flygare (Experis), flygare@se.experis.com, 070-255 71 43

  • Luka Jovovic (Experis), jovovic@se.experis.com, 072-205 88 87

  • Facklig företrädare Evelin Palmér (SACO-S), 08-657 61 43

  •  

Hur ansöker jag?

Sista dag för ansökan är den 15 februari 2023. Din ansökan registrerar du enligt anvisning via "ansök nu". Ange referens dnr IMY-2022-11270.

När beslut om tillsättning har fattats meddelas detta på IMY:s anslagstavla. Inför rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför inte bli kontaktade av rekryterings- och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

Integritetsskyddsmyndigheten, It-arkitekt, Stockholm

Experis AB