itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Integritetsskyddsmyndigheten, It-tekniker, Stockholm

Företag Experis AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

Integritetsskyddsmyndigheten, It-tekniker, Stockholm

Vill du arbeta för ett tryggt informationssamhälle med en viktig roll inom servicedeskteamet? Då ska du söka jobbet som IT-tekniker hos oss! På IMY arbetar vi tillsammans för att skydda dina personuppgifter. Här får du möjlighet att bidra till en hållbar digitalisering, där innovation kombineras med ett starkt integritetsskydd!

IMY har fått utökat anslag och vi rekryterar nu en it-tekniker till enheten för It, Digitalisering och Säkerhet (IDS). Hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk verksamhet med ett viktigt uppdrag som påverkar alla medborgare i vårt samhälle.

Arbetsuppgifter

Som It-tekniker hanterar du inkommande ärenden från organisationen. Du arbetar med felsökning och uppsättning av dator, mobil, skrivare och annan teknisk utrustning som våra medarbetare använder i sin arbetsvardag. Du ansvarar för behörigheter (AD), myndighetens videokonferenssystem och samtliga arbetsplatsers funktionalitet vad gäller it och teknik. Du ansvarar även för installation av ny programvara och nya applikationer som behövs i verksamheten.

Tjänsten innebär också arbete med skalskydd, lås och larm och medarbetarnas access till kontoret. Arbetsuppgifterna varierar och du har omfattande kontakter med samtliga medarbetare och chefer i vår verksamhet. Du tillsammans med vår andre it-tekniker utgör ofta den första kontakten med våra medarbetare när de stöter på problem och du samarbetar med myndighetens it-leverantörer för att lösa de problem som uppstår på ett snabbt och för medarbetarna smidigt sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens och bred kunskap om och stort intresse för it och datorer. Du har gedigen kunskap om både hårdvara och mjukvara och har erfarenhet av arbete inom både 1st line och 2nd line support. Du har erfarenhet av och goda kunskaper inom support i Windowsmiljö, MS Office, Active Directory, Exchange samt I-Iphone IOS. Du har goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap inom IT-säkerhet, nätverk/kommunikation, Windows server 2019 samt vidareutbildning på högskola/universitet eller yrkeshögskola inom området IT.

Dina personliga egenskaper

Som person ser vi att du är serviceorienterad, pedagogisk och uppskattar en varierad arbetsvardag. Du trivs bra i kontakten med dina kollegor och förstår snabbt hur du på bästa sätt kan hjälpa verksamheten och våra medarbetare att lösa de problem som uppstår. Vidare är du tillmötesgående och kan förklara på ett sätt så att motparten lätt förstår hur problem kan undvikas eller avhjälpas i framtiden. I arbetet delar du gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter och bidrar till en lärande organisation som kontinuerligt utvecklar medarbetare och arbetssätt.

Vi ser att du upprätthåller en hög servicegrad även vid hög arbetsbelastning eller i kritiska lägen då många upplever problem samtidigt. Samarbete med kollegorna är viktigt för att nå de mål som definierats för verksamheten. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya problemställningar med fokus på hållbara lösningar och resultat.

För att trivas i rollen behöver du vara lösningsorienterad och kunna arbeta effektivt under skiftande förutsättningar. Du är noggrann och stresstålig och har förmågan att leverera med god kvalitet även under hög arbetsbelastning. Som representant för myndigheten är du förtroendeingivande, tydlig och har förmågan att bygga tillitsfulla relationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten

Du rapporterar till enhetschefen som ingår i myndighetens ledningsgrupp. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. IMY tillämpar sex månaders provanställning. Arbetet utgår från våra trevliga aktivitetsbaserade lokaler centralt i Stockholm med möjlighet till enskild överenskommelse om distansarbete.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att svenskt medborgarskap krävs för denna befattning. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Frågor om tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar IMY med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och specialister.

För ytterligare information om tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta gärna

  • Enhetschef Joakim Nyberg, 08-515 154 00

  • Jenny Flygare (Experis), flygare@se.experis.com, 070-255 71 43

  • Luka Jovovic (Experis), jovovic@se.experis.com, 072-205 88 87

  • Facklig företrädare Evelin Palmér (SACO-S), 08-657 61 43

Hur ansöker jag?

Sista dag för ansökan är den 15 februari 2023. Din ansökan registrerar du enligt anvisning via "ansök nu" Ange referens dnr IMY-2022-11268.

När beslut om tillsättning har fattats meddelas detta på IMY:s anslagstavla. Inför rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför inte bli kontaktade av rekryterings- och annonsförsäljare.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Integritetsskyddsmyndigheten, It-tekniker, Stockholm

Experis AB