itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Interim Enhetschef till NV. Skåne

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Interim Enhetschef till NV. Skåne

Kort om tjänsten

Tycker du om förändring och förbättring?
Vi söker en Enhetschef som gillar att leda och vara nära sin verksamhet och som kan hjälpa sina medarbetare att bli en aktiv del i den kommande förändringsresan.
Konsultuppdraget startar omgående och vara i cirka sex månader.

Om verksamheten

Detta är ett konsultuppdrag, så du blir anställd av Dreamwork och uthyrd till kund.

Mer om tjänsten

I rollen som enhetschef är du ansvarig för enhetens samlade verksamhet, ekonomi och en medarbetargrupp om cirka 20 personer som arbetar i produktionen. Verksamheten genomgår en stor förändringsresa för tillfället där produktionen ska dubbleras under 2023. För att lyckas krävs att strukturer och arbetsrutiner faller på plats och att takten i det dagliga förbättringsarbetet ökas upp. Ditt ledarskap kräver närvaro samt en förmåga att se såväl individens som gruppens behov och prestationer. Som ledare är en stor roll att bereda väg för medarbetarna att bli en aktiv del i arbetet med förbättringar i vardagen. Därutöver trivs du i en roll att arbeta nära din verksamhet.
Tillsammans med områdeschef (motsvarar produktionschef/fabrikschef i privat värld), stabsresurser och enhetschefskollegor är du en del i att leda och utveckla produktion och medarbetare.

Du rapporterar direkt till områdeschefen och ingår tillsammans med övriga enhetschefer i ledningsgruppen. Placeringsort i nordvästra Skåne och uppdraget kräver fysisk närvaro.

Din profil

För framgång i arbetet har du flerårig dokumenterad erfarenhet från producerande verksamheter, gärna inom livsmedelsproduktion alternativt god förståelse för livsmedelshygien/säkerhet. Vidare har du en gedigen chefs- och ledarerfarenhet från verksamhet med påvisat goda resultat. Du känner en trygghet i att agera professionellt och ansvarsfullt i relativt ung grupp.
Uppdraget kräver närvarande ledarskap med ödmjukhet och ett genuint intresse för medarbetarna och verksamhetens processer. I tidigare roller har du visat prov på uthållighet där du lett framgångsrika förändringsprocesser som skapat stabilitet och hållbar arbetsmiljö.

För att lyckas i uppdraget är du dessutom drivande, resultatmedveten och har en god kommunikativ förmåga. Det är en självklarhet för dig att visa tillit och ge stöd till dina medarbetare samtidigt som du också utmanar i syfte att utveckla medarbetare och verksamhet. Vi lägger vikt vid att du är bra på att skapa relationer och har lätt för att kommunicera med olika målgrupper.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Dela detta jobb

Interim Enhetschef till NV. Skåne

Dreamwork Scandinavia AB