itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT Business Analyst

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

IT Business Analyst

Har du förmåga att se digital transformation ur ett affärsperspektiv? Motiveras du av att driva förbättringsarbete och att analysera affärs- och verksamhetsnytta? Då kan rollen som IT Business Analyst på Jula vara något för dig!

Om rollen som IT Business Analyst

Du är en del av teamet Digital Innovation och rör dig i gränslandet mellan teknik och verksamhet. Du arbetar i en omväxlande miljö med ständig utveckling, tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.

I nära dialog med beställare och representanter från olika verksamhetsområden, fångar du behov av förbättringar och möjligheter till affärsutveckling. Du fungerar som en länk mellan IT och verksamhetsfunktioner och har en nyckelroll för att säkerställa att utveckling sker med fokus på affärsmål. I rollen som IT Business Analyst finns möjlighet att arbeta mot olika branscher och marknader. Julakoncernen består av bolag inom retail, finans, fastighet, hotell, miljö och energi.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Du har flera års erfarenhet inom IT, gärna inom olika roller, och har därmed en god förståelse för digitala utvecklingsprocesser. Vi tror att du har erfarenhet av projektledning och är van att driva förstudier, processkartläggningar och workshops.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av logistikflöden med hög komplexitet och har arbetat inom retail. Har du en bakgrund med kunskap från flera funktionsområden samt olika branscher är det värdefullt.

På Jula tillämpar vi agil arbetsmetodik och vi lutar oss mot ramverket SAFe. Det är meriterande om du tidigare haft roller som Scrum Master eller Produktägare.

Det här är du som person

Du har mycket god verksamhetsförståelse och vi värdesätter förmåga att visualisera och skapa samsyn. Som person är du strukturerad, kommunikativ och relationsbyggande.

För att lyckas i rollen som IT Business Analyst behöver du vara motiverad att arbeta med komplexa frågeställningar och säkerställa att perspektiv från olika intressenter vägs in. Din förmåga att se helhet är mycket viktig, samtidigt ska du kunna hjälpa till att konkretisera krav på en detaljerad nivå.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Skara med möjlighet att arbeta delvis remote. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Sloberg; anna.sloberg@jula.se

Dela detta jobb

IT Business Analyst

Jula AB