itjobb.se

Logga

IT-Chef till Scanreco

Företag Scanreco AB
Ort
Utgår

2021-04-27

Ansök nu

IT-Chef till Scanreco

Vill du ta dig an en intressant utmaning? Har du goda erfarenheter inom IT och ledarskap? Är du intresserad av att få medarbetare att växa? Nu finns möjligheten att tillträda som IT-chef på Scanreco.

OM TJÄNSTEN
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Scanreco.

OM FÖRETAGET
Scanreco AB är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. Idag har företaget drygt 190 anställda med en omsättning om ca 470 MSEK.
Företaget är i en expansiv fas och vi söker nu en operativ IT-chef till vår interna IT- avdelning som idag består av 5 personer, där du rapporterar till CIO.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som IT-chef har du ett huvudansvar för det operativa arbetet på Scanrecos IT- avdelning. Du har ett personalansvar för avdelningens medarbetare som du arbetsleder, följer upp kontinuerligt och stöttar i det dagliga arbetet. Du har fullt personalansvar.
Dina arbetsuppgifter innebär även att jobba med leverantörskontakter, leverantörsstyrning och att vara inblandad i felsökning, incidenter, ärenden och större beställningar. Du är aktivt ute i verksamheten och lyssnar på behov och synpunkter.
Du kommer även få ansvar för att leda applikationsgruppen för vårt affärssystem, som är en sammansatt grupp bestående av medarbetare från IT och ett antal "superusers” från verksamheten och kontinuerligt arbeta mot en förvaltningsplan.
Då Scanreco befinner sig i en expansiv fas är du engagerad och leder olika projekt vilket bidrar till att din roll är varierad. Det finns stora möjligheter att påverka arbetet framåt och forma IT-funktionen operativt.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
• Eftergymnasial utbildning inom IT
• Några års erfarenhet som exempelvis IT-projektledare
• Erfarenhet av chef/personalansvar alternativt som teamleader
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• Erfarenhet från att arbeta med affärssystem (ERP) och/eller förvaltningsarbete är meriterande

För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och då du arbetar i en viktig tjänst för Scanreco förväntas du uppskatta och motiveras av eget ansvar. Då rollen innebär många kontaktytor är du serviceinriktad och har du en god kommunikativ förmåga, är en lagspelare och har energi som du bidrar med till dina kollegor. Du tar gärna initiativ och räds inte för att komma med egna idéer samtidigt som du ställer dig positiv till de utmaningar som du ställs inför och löser dem. Slutligen är du som person prestigelös och flexibel till dina arbetsuppgifter då den ena dagen inte är den andra lik.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sätra
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-chef, Data/IT, Ledarskap, Personalansvar, ERP, IT-projektledare, Teamleader, Operativt, Leverantörskontakt, Stockholm, Heltid

Dela detta jobb

Logga
IT-Chef till Scanreco

Scanreco AB