itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT intresserad tjej med en känsla för kundservice? Tavana IT söker dig!

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2023-02-06

Ansök nu

IT intresserad tjej med en känsla för kundservice? Tavana IT söker dig!

Är du i början av din karriär, drivs av att ge utmärkt service och vill bredda din tekniska kompetens?

IT-branschen är i ett stort behov utav fler IT intresserade och kunniga tjejer. Har du någon erfarenhet utav IT, stort som litet? Vi på Tavana IT vill gärna träffa dig för att tillsammans se över dina karriärmöjligheter inom IT-branschen!

Vi vill öppna upp dörren för fler tjejer att jobba med just IT och arbeta mot en jämnare könsfördelning inom branschen, men du är självklart välkommen att söka jobbet oavsett kön.

Just nu söker vi en serviceminded person för vår kunds tekniska support avdelning. Detta är en roll som ger en bred grund inom IT och som är en bra start för att utvecklas inom branschen och för att sedan kunna ta dig an tyngre roller inom IT. Denna roll ger dig alltså gedigen erfarenhet och kunskap inom IT-support. Ta chansen att tillsammans med oss på Tavana IT ta nästa steg i din karriär!

ARBETSUPPGIFTER:

I den här tjänsten sitter man i ett större team placerat i Stockholm där det är interna aktörer som ringer in med IT-relaterade frågor. Din arbetsuppgift är att på ett pedagogiskt vis supportera dem i deras frågeställning och på ett lösningsorienterat sätt hjälpa dem med deras problem via telefon, mejl och chatt.

Komplexiteten på frågorna varierar men de interna aktörerna kan exempelvis ringa in med användar- och lösenordshantering, Microsoft Officefrågor (främst MS Office 365), Windows (främst 7/8/8.1), VPN-problem (företagskunder som ansluter sin dator hemifrån) eller Active Directory (övrig kontorsadministration/behörighetsadministration).

INFORMATION:

Plats: Stockholm
Befattning: Heltid 100%
Lön: Enligt överenskommelse

VEM SÖKER VI?

Du är en person som har service enda ut i fingerspetsarna. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för IT och ett driv att utvecklas samt lära dig mer. Det är meriterande om du har gått ett IT-relaterat gymnasium och har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT-support. Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet och tror även på dig som saknar utbildning men är engagerad och villig att ge 110% för att lära dig IT och branschen.

Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav för denna tjänsten. Som person ser vi gärna att du tycker det är roligt att lösa problem och kan på ett pedagogiskt vis guida andra så att ni tillsammans kommer fram till en lösning. Om du har tidigare erfarenhet från Active Directory, fjärrstyrning, VPN, Windows, ärendehanteringssystem med mera, så ser vi det som mycket meriterande, men det är inte ett krav. Du är social och har inga problem med att jobba självständigt men du tillför ändå en god stämning i gruppen.

PS. detta innebär inte att du inte är välkommen att ansöka oavsett kön.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se. Vänligen notera att vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

IT intresserad tjej med en känsla för kundservice? Tavana IT söker dig!

Tavana IT AB