itjobb.se

logga

IT-projektledare till Unilever

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

IT-projektledare till Unilever

Har du några års erfarenhet av projektledning med IT-inriktning och trivs du bäst i en dynamisk och internationell miljö? Har du erfarenhet av att implementera system och beskrivs ofta som självgående, driven och nyfiken? Är du tillgänglig för start i april 2021? Då kan det vara dig vi söker.

Arbetsbeskrivning

Som IT-projektledare hos vår kund kommer du att leda planeringen av systemens övergång till användarna i organisationen och säkerställa att de tas emot och hanteras på ett bra sätt samt övervaka problem och framsteg.

Din profil

Vi söker dig som har 3–4 års erfarenhet av en liknande roll – där du arbetat med projektledning i en IT-miljö med fokus på systemimplementation.

Som person tror vi att du är nyfiken, självgående och driven. Du är strukturerad och flexibel. Vidare är du en god kommunikatör och gör vad som krävs för att driva dina projekt framåt.

Denna position kräver mycket goda kunskaper i engelska då du kommer att arbeta mot hela den nordiska organisationen.

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag som sträcker sig under hela 2021, med chans till förlängning. Förväntat startdatum är april 2021. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

Dela detta jobb

logga
IT-projektledare till Unilever

Jurek