itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

IT-tekniker

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

IT-tekniker

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och bidra en bättre och mer hållbar framtid? NIBE är ett stort börsnoterat bolag med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort.

Nu söker vi en erfaren och serviceinriktad IT-tekniker som brinner för att lösa problem tillsammans med ett engagerat och kompetent team.

OM TJÄNSTEN

Vi växer i Sverige och internationellt och erbjuder ett intressant och framtidsinriktat jobb. Du blir en del av det globala IT-teamet i Markaryd med runt 30 personer som arbetar med utveckling, underhåll, support med mera. Det är ett sammansvetsat, dynamiskt team där du tar mycket ansvar och arbetar inom flera områden och projekt. Du blir en viktig kugge i teamet som assisterar användare från ett 60-tal NIBE-bolag världen över. Det är ett tekniskt och varierande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling. Tjänsten är i Markaryd.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har kunskap, erfarenhet och framför allt ett genuint intresse av IT-området. Du triggas av att lösa problem och vill leverera den bästa tänkbara servicen till våra användare. Noggrannhet och ansvarskänsla är viktiga egenskaper liksom att du har ett driv och engagemang att hela tiden lära dig mer och utvecklas inom IT-området. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot IT/teknik eller annan likvärdig utbildning och några års erfarenhet inom Windows/Linux OS - Server/Client, Active Directory, Office 365, server, klienter, nätverk, Azure, säkerhet med mera. Du har även en god kommunikativ förmåga och B-körkort. Eftersom avdelningen ansvarar för IT-drift globalt inom koncernen behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 17 februari. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av oss.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Timmy Olsson

IT-avdelningen

0433- 27 30 00

timmy.olsson@nibe.se

Madeleine Johannesson

HR-specialist

0433-27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
IT-tekniker

NIBE AB