itjobb.se

IT-tekniker i Östhammar!

Företag Human IT
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

IT-tekniker i Östhammar!

Vi söker en IT-tekniker till servicedesk! Uppdraget är i Östhammar. Uppdraget är hos en kund som arbetar med säkerhet för människa och miljö. Vi söker en konsult som har ett stort IT-intresse och som vill jobba med tekniska utmaningar.   

Rollbeskrivning  
Du kommer att arbeta i Östhammar som IT-konsult. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande där du kommer att hantera olika IT-ärenden gällande 1st line support. Det kommer vara allt från enklare felsökning till fördjupade ärenden. Arbetet följs enligt processerna för ITIL. Du kommer framför allt arbeta med IT-support för användare via telefon och mail. Vår kund har en 1st line och 2nd- line funktion och du kommer att arbeta i 1st line. Det är en varierande roll där du kommer vara med och stötta upp i alla teknikområden och projekt. Arbetet är säkerhetsklassat och det lägger stor vikt vid att du som person är strukturerad och ordningsam.

Du som söker   
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en social och initiativtagande person med en positiv inställning. Du har ett stort eget driv och trivs med att arbeta teambaserat och hjälpa andra. Självfallet har du ett stort IT-intresse. Du har troligtvis gått en gymnasieutbildning med IT-inriktning eller liknande. 

Kvalifikationer:

  • Trivs att prata i telefon

  • Van att arbeta i Windows 10, Microsoft Active Directory, SCCM och Exchange

  • Van att arbeta i ärendehanteringssystemet, Remedy

  • Erfarenhet av affärssystemet SAP

  • Grundläggande kunskap om IT såsom PC, skrivare, mobiltelefoner, programvaror, nätverk, servrar, databaser etc

  • Erfarenhet av Tickets, Assets, Licenser

  • Har god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Vad erbjuder vi?   
Hos oss på Human IT arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till vidareutveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjlighet till utbildning. På Human IT tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar.  

Övrigt   

Tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive friskvårdsbidrag. En säkerhetsprövning kommer att göras innan anställning då tjänsten är säkerhetsklassad. Säkerhetsprövningen innebär drogtest, registerkontroll och säkerhetsprövningssamtal.    

Start  Omgående med hänsyn till uppsägningstid och när säkerhetskontroll är genomförd. Uppdraget är på heltid och tillsvidare.

Plats: Östhammar

Vi rekryterar löpande så se till att ansöka redan idag! 

Sökord: IT-support, 1 st line, Supporttekniker, Telefonsupport, Östhammar 
 

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats.

 

 

Dela detta jobb

IT-tekniker i Östhammar!

Human IT