itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior C-utvecklare inom framtidens logistik- och automationslösningar

Ansök nu

Junior C-utvecklare inom framtidens logistik- och automationslösningar

Vill du vara med och utveckla framtidens automationslösningar inom lager och logistik? Hos Consafe Logistics i Lund får du möjligheten samtidigt som du får jobba nära produkten och se att ditt arbete gör skillnad. Klappar ditt hjärta även lite extra hårt för utveckling i C så är det just dig vi söker!

Om tjänsten

Consafe är en av Europas ledande leverantörer av logistik- och lagerhanteringssystem och arbetar idag mot flera stora kunder världen över. Logistikbranschen står ständigt inför nya utmaningar där system och flöden alltmer automatiseras och digitaliseras och detta är något som verkligen märks på Consafe. Affärer och kundflöden ökar och därför behöver de nu stärka upp med ytterligare en junior C-utvecklare.

Consafes huvudkontor ligger i fräscha lokaler i World Trade Center i Lund och det är även där du kommer att spendera mycket av din tid, men där möjligheten även kommer finnas till remote arbete. På kontoret råder en internationell och avslappnad stämning som genomsyras av kvalitet och stort kundfokus. Teamet du kommer jobba i ingår i avdelningen för Product/R&D, ett sammansvetsat team där ni arbetar tillsammans och stöttar varandra för att se till att alla har de bästa möjliga förutsättningarna. Det finns med andra ord väldigt stora möjligheter för dig att utvecklas och Consafe jobbar kontinuerligt med att ta vara på varje medarbetares specifika kompetens och kunskap.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på en arbetsplats med ett system i ständig utveckling vilket innebär att ingen dag är den andra lik. Projekten teamet jobbar med kan innebära allt från vidareutveckling av befintliga system till nyutveckling för nya kunder eller lagerlösningar, därmed kommer arbetet vara väldigt varierande och du kommer ha stor möjlighet att utveckla din kompetens. Tillsammans med teamet ansvarar ni för att WMS-systemet Astro fungerar med kundernas automationslösningar genom att integrera Consafes lösningar med kundernas befintliga lagersystem. Tekniker du främst kommer arbeta med är utveckling i C och databashantering, SQL men kommer även komma i kontakt med en hel del C#. Systemet rullar på flera olika hårdvarustrukturer och operativsystem; Windows, AIX och Linux och är numera även molnbaserat.

Du kommer till exempel att:

 • Tillsammans med ditt team lösa komplexa problem till Consafes kunder
 • Utveckla nya lösningar från scratch
 • Få vara med och utveckla framtidens lösningar inom lager och automation

Tjänsten passar dig som har ett starkt intresse för utveckling i C och vill bredda dina kunskaper ytterligare. Du har en målsättning om att jobba i ett kompetent och kundfokuserat team i ständig utveckling och där man tillsammans satsar på framtidens lösningar för kunderna.

Vi söker dig som

För att trivas i rollen tror vi att du tycker det är spännande med logistikflöden och du ser dig som en framtida grym C-utvecklare. Consafe mjukvara är komplex och det kommer att ta lite tid att sätta sig in i kodbasen, därav ser vi att du vågar fråga kollegor och motiveras av att lära dig nytt. På listan över personliga egenskaper så skulle du med största sannolikhet beskriva dig själv som en noggrann, problemlösare som är duktig när det gäller att samarbeta med andra!

Vidare söker vi dig som:

 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis datavetenskap, fysik, matematik, elektroteknik eller liknande
 • Har grundläggande kunskaper inom C från främst studier eller arbete
 • Har grundläggande kunskaper inom C# från främst studier eller arbete
 • Har grundläggande kunskap inom Oracle och/eller MS SQL server från främst studier eller arbete
 • Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet från Lager/logistik eller automation

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consafe Logistics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Junior C-utvecklare inom framtidens logistik- och automationslösningar

Academic Work