itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Installatör - Deltid/Student till SSP

Företag EdZa AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Junior Installatör - Deltid/Student till SSP


 


Mönstren för hur vi konsumerar är i stark förändring och även restaurangbranschen utvecklas och anpassas efter nya digitala beteende. Vi söker nu dig som vill vara med på en förändrings- och tillväxtresa i ett tidigt skede. Vår kund SSP (Scandinavian Service Partner) är mitt uppe i ett av de största och viktigaste projekten på länge för att kunna erbjuda sina kunder en ny upplevelse.

SSP är ett globalt företag som är experter på mat och dryck till alla människor som är i rörelse och på resande fot. SSP har verksamheter i 30 länder och finns överallt med sina restauranger och butiker oberoende om du skall ta ett flyg, hoppar på ett tåg eller tar en paus längs motorvägen. SSP har idag ett flertal egna koncept (ÄTA, Hunter Bar och the Oak Barrel) men också globala varumärken under licens såsom Burger King och Starbucks.

Då SSP varit framgångsrika och vunnit stora avtal för drift av restauranger, matställen samt kiosker på flygplatser i Sverige, Norge, Finland och Danmark kommer man nu genomföra ett större projekt för att rulla ut nya digitala processer och installationer som möjliggör en helt ny kundupplevelse. För att kunna genomföra projektet på bästa sätt söker vi nu en junior installationstekniker på deltid med stort eget driv.

Projektet
Projektet kommer att hålla högt tempo från första början och kommer att bestå av flera parallella delprojekt där restauranger och andra enheter skall digitaliseras och rätt utrustning för detta installeras. Varje enhet är ett specifikt delprojekt och innehåller ett antal faser:
 

 • Delaktig i planering och projektering för respektive enhet. Synkroniserat med projektplanen i sin helhet.

 • Behjälplig vid staging av system och förinstallation på enheterna.

 • Installation av alla system i enlighet med de kundflöden som skall skapas

 • Delaktig i driftsättning och uppföljning på installation

Hela projektet är en samverkan mellan SSPs digitala team och IT-avdelning och du kommer att ha din bas i det projektkontor som upprättats för att sedan vara ute på enheterna för att genomföra installationerna. Du kommer att arbeta i team med en senior- och en junior installationstekniker.
Detta är en möjlighet för dig som vill komma in i en roll präglad av högt tempo och en dynamisk arbetsmiljö. SSP har sitt huvudkontor på Arlanda och det är därifrån du kommer att utgå. Eftersom Arlanda är ett säkerhetsklassat område kommer du att behöva genomgå en säkerhetsprövning. Detta innebär bland annat att du behöver kunna visa upp intyg på vad du varit sysselsatt med de senaste fem åren, samt kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret.

Rollen
Rollen som Junior Installationstekniker innebär att du kommer att vara delaktig i installationen av varje enhets uppsättning av digitala lösningar. Restauranger, matställen och butiker utrustas med QR-koder, självutcheckning och betalningskiosker. I ditt teams roll ligger att ansvara för att det finns en plan för installation och driftsättning av de system som behöver vara på plats när enheten öppnar. Det är en roll där du både driver mot en tidplan, koordinerar, planerar och ser till att allt är installerat och klart. Du kommer att samverka med olika avdelningar på SSP som är experter på kundflöden och hur man optimerar kundupplevelsen i restaurangen, matstället eller kiosken. Utmanande absolut, men vi kan garantera att du kommer att utvecklas och ställas inför nya utmaningar varje dag.

Arbetsuppgifter

 • Utföra installationer på nya enheter i Sverige

 • Tillsammans med ditt team planera installation av nya enheter och tillse att alla terminaler, materiel etc. finns beställt

 • Förinstallation av servrar på enheterna

 • Installation och driftsättning av kassasystem, QR-koder, självutcheckning, betalningskiosker m.m.

 • Koordinera och interagera med interna avdelningar som är en viktig del av projektet

Vi söker dig som

 • Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning

 • Har erfarenhet som installationstekniker

 • Har erfarenhet som IT-tekniker och goda kunskaper om servrar, meriterande men inget krav

 • Har vana att arbeta i projektform eller liknande

 • Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska

 • Meriterande om du har erfarenhet av Micros

Som person är du:

 • Strukturerad

 • Problemlösande

 • Serviceinriktad

 • Hög samarbetsförmåga.

Projektet
Projektet kommer att löpa över 12-18 månader så vi söker dig som vill gå in i ett mer långsiktigt engagemang. Du kommer att vara anställd av Ed:Za.
Att vara en del av samarbetet mellan SSP och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och ambition blir det en kraftfull kombination.

Välkommen med din ansökan!
Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på Ed:Za.

Dela detta jobb

Junior Installatör - Deltid/Student till SSP

EdZa AB