itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Junior nätverkstekniker till fastighetsbolag

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Junior nätverkstekniker till fastighetsbolag

Vi söker nu en junior nätverkstekniker till ett av landets största fastighetsbolag. Med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar de hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Deras långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att de kan bygga både innovativt och långsiktigt för att kunna bidra till ett klokare Sverige.

Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag men anställningen väntas senare gå över till kunden, som har sitt kontor i centrala Stockholm.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga vidare på sin karriär.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker kommer du att samverka med hela IT-avdelningen men också med de delar av verksamheten som nyttjar deras tjänster. Du ansvarar för att stötta avdelningen Teknik och Service med digital infrastruktur i deras fastigheter. Du kommer att konfigurera och driftsätta switchar, koppla och dokumentera fiberlänkar, felsöa samt utveckla och förvalta nät för kontor likväl som för byggnader.

Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen söker vi dig som tar ansvar för dina uppgifter, du är drivande, initiavrik och en sann optimist som trivs med att samarbeta och bidra till teamets gemensamma målsättningar. Du är en lösningsorienterad person med en god social och kommunikativ förmåga. Rollen innebär mycket samverkan.

Krav

  • Eftergymnasial utbildning inom nätverksteknik och datakommunikation

  • Minst två års erfarenhet av att ha arbetat som nätverkstekniker

  • Körkort

  • Erfarenhet av att ha arbetat i Ciscomiljö


Meriterande

  • Erfarenhet av att ha arbetat i Extreme miljö

  • Erfarenhet av att ha arbetat ute på fält


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Junior nätverkstekniker till fastighetsbolag

Centric Professionals AB