itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior teknisk support till välkänt bolag inom drivmedelsbranschen

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-03

Ansök nu

Junior teknisk support till välkänt bolag inom drivmedelsbranschen

Har du några års arbetslivserfarenhet inom service, men brinner för IT och problemlösning och letar efter ditt första jobb inom support? Om du vill ha varierande arbetsuppgifter med fokus på både mjukvara som hårdvara, då kan det vara dig vi letar efter! Vi letar nu efter en driven och kommunikativ teknisk-supportmedarbetare med start omgående. Sök idag då vi rekryterar löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en teknisk supportmedarbetare för kunds räkning som är stora inom drivmedelsbranschen. Här arbetar engagerade lagspelare som har fokus på att ge support och lösa driftproblem.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. För rätt person finns det god möjlighet för överrektering om båda parter är nöjda med samarbetet. Itroduktionen kommer äga rum på kunds kontorslokal i Stockholm, men därefter fortsätter du arbetet på distans under rådande pandemi. Arbetstiderna varierar efter ett rullande schema, där beredskapspass på kvällar och helger ingår var sjätte vecka. Detta då du i tjänsten kommer supportera delar av organisationen som har öppet dessa tider.

Du erbjuds

 • En väg in i IT-branschen och goda utvecklingsmöjligheter
 • Varierande arbetsuppgifter

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att jobba med både firstline support. Du kommer att få jobba brett med både hård- och mjukvara samt med systemstöd centralt. Du kommer att ha en koordinerande roll där du har kontakt med såväl leverantörer som servicepartners. Du har seniora och kompetenta kollegor som kan stötta upp dig i ditt arbete. Du kommer till exempel att arbeta med:

 • Hård- och mjukvarusupport mot kunds interna organisation
 • Programuppdateringar av kassa och annan teknisk utrustning
 • System- och transaktionsövervakning
 • Support mot externa leverantörer och servicepartners

Vi söker dig som

 • Har en god datorvana & teknisk förståelse
 • Har ett par års arbetslivserfarenhet efter gymnasiet, gärna från servicerelaterat arbete
 • Älskar problemlösning
 • Obehindrat behärskar svenska språket

Du som söker denna tjänst har ett gediget för IT, både för mjukvara & hårdvara samt för problemlösning och support. Det finns goda möjligheter att lära sig arbetet på plats med hjälp av erfarna kollegor! Vidare har du en god problemlösningsförmåga, tar ansvar för ditt arbete och gillar att arbeta strukturerat. Då tjänsten innebär många kontaktytor är det även viktigt att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga.

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rekryteringsprocessen kommer att infatta ett problemlösnings- och personlighetstest.

Övrig information

 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, vår kund tillämpar flexibilitetspolicy med 50% arbete på kontor och 50% arbete hemifrån

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Junior teknisk support till välkänt bolag inom drivmedelsbranschen

Academic Work