itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Konsultchef inom IT-arbetsplats

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-02-11

Ansök nu

Konsultchef inom IT-arbetsplats

Advania befinner sig på en spännande tillväxtresa och söker nu förstärkning av ytterligare en relations- och affärsorienterad konsultchef inom IT-arbetsplats. Motiveras du av ett modernt och inkluderande ledarskap? Vill du bidra i utvecklingen av Advanias tjänsteerbjudande? Här får du vara med och driva vårt största affärsområde Managed Services Provider mot fortsatt lönsam tillväxt!

Som Konsultchef på Advania 

I rollen som konsultchef inom Advanias Managed Services ansvarar du för att leda ett team med specialister inom IT-arbetsplats som arbetar i våra olika leveransteam eller deltar i transitions- och transformationsprojekt. Dina medarbetare har hög kompetens inom bland annat Microsoft Endpoint Manager, Azure Active Directory, Citrix, Microsoft 365, PowerShell och Windows Virtual Desktop. Du är ansvarig för att skapa rätt förutsättningar för ett välmående team och en stark leverans gentemot Advanias avtalskunder. Du är även delaktig i utvecklingen av vårt tjänsteerbjudande inom IT-arbetsplats, allt ifrån tjänsteinnehåll till presale- och upphandlingsarbete.

Denna roll är varierande och det krävs att du som ledare snabbt kan anpassa dig och bemöta utmaningar i arbetet. Du har ett stort ansvar att både förvalta och vidareutveckla vår affär. Vi ser därför att du är van och trivs att arbeta på operativ, taktisk och strategisk nivå.

Din roll innefattar bland annat:

  • Personal- och budgetansvar

  • Kapacitets- och resursplanering

  • Säkerställa en god beläggningsgrad

  • Säkerställa att teamet får rätt kompetensutveckling och coachning

  • Bearbeta befintliga och nya kunder inom Managed Services

  • Projektleda och ansvara för leveranser gentemot kund

  • Delta i utveckling av tjänsteerbjudande inom IT-arbetsplats

  • Attrahera och rekrytera nya medarbetare

  • Integrera med övriga team och affärsområden inom Advania för att stärka leverans och sammanhållning

Du är baserad i Stockholm. Vi har fina kontor både i Liljeholmen och Solna.

Vad vi söker hos dig 

Vi söker dig som har ledarskapserfarenhet, gärna med personalansvar, och trivs i en roll där du får människor att lyckas genom tydlighet i såväl ditt sätt att agera som kommunicera. Kanske har du tidigare arbetat som IT-konsult, projektledare, Service Delivery Manager eller säljspecialist. I rollen behöver du ha erfarenhet av managerad tjänsteleverans med fokus på infrastrukturlösningar samt förståelse för hur IT-tjänster och teknikområdet fungerar, dock inte på detaljnivå. Vi ser att du behärskar svenska väl, i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen och trivas på Advania har du ett starkt eget driv, entreprenörsådra och är självgående med ansvarskänsla för både din egen och teamets utveckling. Du brinner för att bygga relationer med både kollegor och kunder och vi ser gärna att du har ett gediget nätverk för att kunna attrahera och rekrytera nya medarbetare. Du har även god affärsförståelse, allt från mål och ekonomiska resultat till kvalitetsuppföljning och kundnöjdhet.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och kunskaper. Våra olikheter är det som skapar bättre arbetsmiljö och öppnar upp för kreativitet, innovation och ödmjukhet.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Dela detta jobb

logo
Konsultchef inom IT-arbetsplats

Advania