itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lead Developer

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Lead Developer

Om du söker en roll som ledande utvecklare med stor påverkansmöjlighet kan ditt nästa jobb finnas på Ludvig & Co! Vi söker dig som äntligen vill få möjlighet att jobba på “rätt sätt”; med ständig utveckling, lösningar i publikt moln, agila arbetssätt och med den senaste tekniken. 

Vi säger det inte bara, det händer nu. Vi bygger branschledande funktioner som är väldigt innovativa och som vi får mycket resurser till att utveckla. Men vi har ett problem, vi har lite växtvärk. Vi behöver DIG som kan ta vår systemutveckling till nästa nivå. 

Teamet  
Du kan vara placerad var som helst i Sverige och jobba på distans. Ludvig & Co finns på 130 kontor över hela landet och jobbar digitalt. En gång i månaden ses alla huvudkontorets funktioner på kontoret i Stadshagen, Stockholm, för möten, AW och andra trevligheter. 
 
Dina närmsta kollegor kommer att bestå av Mikael Holmström Annette Fellman och Ola Fröberg samt våra 3 team med cirka 20 utvecklare i Sverige och Nordmakedonien. En familjär, kreativ och utvecklingsinriktad arbetskultur utlovas- där utrymme för att ha kul på jobbet är A & O. 

Om rollen  
Ditt uppdrag blir att med stor struktur få våra utvecklingsprojekt att bidra till synergi- och skaleffekter. Med smarta lösningar möjliggör du att våra off-the-shelf-system som Capego, Fortnox, Maconomy harmoniserar med offshoring och automatisering. Du översätter våra interna intressenters behov till kravställning mot våra utvecklingsteam, projektleder utvecklingsprojekt, säkerställer enhetlighet i kodning och deltar i rekrytering av nya utvecklare mm. 
 
Vem vi söker 
Vi tror att du jobbat minst 5 år som utvecklare och har lång erfarenhet av Python och/eller C#. Din vardag kommer mest att bestå av att du coachar, kodar och planerar. 

Det är fördelaktigt om du jobbat med frontend (React) och just med vår teknikstack (Serverless Framework, AWS Lambda, AWS API Gateway, AWS EventBridge/SNS, GitHub, CircleCI etc). Har du dessutom branscherfarenhet från redovisning/ekonomi är det meriterande. Det viktigaste är dock inte exakt vad du gjort tidigare utan att du är rätt för rollen. 

Antingen jobbar du idag som lead developer eller ser den coachande och kravställande rollen som ditt nästa steg. Rollen innebär mycket kontakter med interna intressenter och externa samarbetspartners och därför är det viktigt att du är lyhörd, pedagogisk, kommunikativ och bekväm att kommunicera på engelska. 

Vi söker dig som gillar att skapa struktur & systematik, är en tydlig kravställare och en skicklig coach. 
 
Låter det intressant? Då ser vi fram mot din ansökan! 
 
Ansökan  
Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mikael Holmström på mikael.holmstrom@ludvig.se

Om Ludvig & CO 
Med vår breda kunskap är vi småföretagarens självklara partner, och idag vi har 70 000 kunder i olika branscher. Vi hjälper entreprenörer dagligen, både i fysiska möten och genom digitala tjänster, allt för att skapa och utveckla framgångsrika företagare över hela landet. Vi är cirka 1300 medarbetare på 130 orter över hela Sverige.

Dela detta jobb

Logo
Lead Developer

LUDVIG & CO