itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hos oss på Relight vill vi att människor ska få mer tid till det som är viktigt, värdefullt och inspirerande. Genom att automatisera arbete som är monotont, ineffektivt och krångligt ger vi kunderna mer tid till det som gör skillnad, på riktigt.

Gillar du att skapa verklig verksamhetsnytta för kunden? Vill du automatisera processer och digitalisera organisationer samtidigt som du utvecklar en unik kompetens? Delar du vårt intresse att skapa framtidens arbetssätt? Då gissar vi att du vill vara med när vi nu bygger vår organisation för framtiden!

Vad vi tror på

Vi tror att människor med passion för sitt arbete skapar framgångsrika organisationer. Men dubbelarbete, administrativ överlastning och bristande arbetssätt riskerar tyvärr att kväva engagemang och drivkraft. Det vill vi på Relight ändra på. Vi vill skapa framtidens arbetssätt, eller som vi uttrycker det: REDESIGNING WORK.LIFE.

Om rollen

Relight kan som partner till ett antal ledande digitaliseringsplattformar erbjuda dig som systemutvecklare en möjlighet att vara med och skapa något helt nytt. Känner du dig hemma i begrepp som DPA, RPA, AI och BPM är det här något för dig!

Med utgångspunkt från så kallade low-code plattformar och verktyg som till exempel K2, Outsystems och UiPath levererar vi verksamhetsutveckling i form av process- och informationsdigitalisering. I projekten arbetar vi i leveransteam anpassade efter kundbehoven. Det innebär att det som teamet tillsammans kan åstadkomma för kunden, är det viktigaste. Det ger dig en enorm möjlighet att utvecklas tillsammans med andra kompetenta kollegor och i spännande projekt. 

Om dig

Företaget är summan av sina medarbetare! Vi kommer trivas med varandra om du är prestigelös, engagerad och lösningsorienterad. Du är generös med din kunskap och inspireras av andras. I ditt arbete söker du ett tydligt affärsfokus och en högkvalitativ leverans. Du jobbar med ett högt driv och en genuin nyfikenhet på kundernas verksamhet och människorna i dem. Vi är ett relativt ungt bolag och vi förväntar oss att du som anställd vill vara med och utveckla och driva bolaget framåt. 

Just nu söker vi systemutvecklare som vill digitalisera organisationer och skapa framtidens arbetssätt med hjälp av moderna verktyg och plattformar. Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet från systemutveckling, antingen i en linjeroll eller som konsult. Vi tror också att du arbetat med olika tekniker såsom: .NET, C# eller Java, SQL, HTML, CSS och JavaScript. Du har med dig kunskap från arbete på olika plattformar t.ex. Office 365, SharePoint eller Sitevision och har använt Visual Studio och TFS som verktyg. Har du arbetat med DPA, BPM eller RPA plattformar i någon form är det mycket meriterande.

Du talar och skriver god svenska och har erfarenhet av engelska som arbetsspråk. Då våra kunder allt oftare kräver att de konsulter som de anlitar har genomgått en säkerhetsprövning är detta något som kommer att bli aktuellt.

Om Relight

Relight grundades 2018 och är ett privat bolag med 15 anställda. Vi är en del av Headlight Group och är under stark tillväxt, något som ger många möjligheter att vara med och bidra till såväl utveckling av vår förmåga som vår organisation och konkurrenskraft. Vi är startade i Örebro och har nyligen även etablerat oss i Borlänge. 

I Örebro sitter vi centralt i nya, fräscha lokaler med stadens kanske bästa utsikt.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Thomas Tinglöf, Affärsutvecklingschef, thomas.tinglof@hiq.se

 

 

logga

Lösningsorienterad systemutvecklare som vill digitalisera organisationer

Ansök nu

Dela detta jobb