itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

MBerhe/Scrum Masters/Nivå 3-4/Sthlm

Företag Experis AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-08

Ansök nu

MBerhe/Scrum Masters/Nivå 3-4/Sthlm

Är du på jakt efter ett jobb där du får utmanas i nya miljöer samt möjligheten att praktisera din kompetens på varierade arbetsplatser? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Experis erfarna Scrum Master till våra kunder i Stockholm. Vårt mål är att finnas vid din sida genom hela din karriär och vägleda dig till nya spännande uppdrag. Välkommen med din ansökan till oss på Experis!

Uppdragsbeskrivning

Du har jobbat som Scrum Master ett tag och är en god coach och har en trygghet i SAFe-ramverket.

Rollen är central då kunden arbetar med ett tydligt delegerat ledarskap.

Som Scrum Master arbetar du i ett av kundens lean-agila team inom Digitala kanaler. Scrum Master fokuserar på att möjliggöra ett optimerat flöde av värde och förbättra det självorganiserade teamets förutsättningar och leveransförmåga. Det sker genom att coacha, inspirera och utbilda teamet och dess intressenter i tillämpningar av de lean-agila principerna och metoden.

Du agerar i en föränderlig miljö där situationsanpassning är väldigt viktigt att kunna förhålla sig till.

Du kommer att vara med om att starta upp teamet.

Kompetenskrav

Som person besitter du coachande ledaregenskaper som får andra att arbeta tillsammans på bästa sätt. Du är kommunikativ med förmåga att skapa väl fungerande samarbeten med andra delar av organisationen. Du har ett mod att hantera konflikter och trivs i en föränderlig miljö med stort utvecklingsfokus, högt tempo och flexibilitet.

  • Du har arbetat i rollen Scrum Master

  • Agilt arbetssätt är en självklarhet för dig

  • Du kan ramverket SAFe och har jobbat med det

  • Du får gärna ha arbetat inom bank

  • Du är en teamplayer

  • Du trivs i en miljö av ständig förändring

  • Du kan tala och skriva på svenska och engelska

Att arbeta som konsult på Experis

Baserat på vad du kan, vilka ambitioner du har och vilka behov våra kunder har på kort och lång sikt kan du skapa en karriär hos oss eller skaffa erfarenheter på vägen mot ditt karriärmål. Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. \* Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal, kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Dela detta jobb

MBerhe/Scrum Masters/Nivå 3-4/Sthlm

Experis AB