itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

På Find My Skills är vi övertygade om att digitala lösningar har möjligheten att göra vår framtid ännu bättre. 

Det är när vi lyfter blicken, ser på problemen från ett annat håll och tillför nya perspektiv som vi kan skapa den förändring som krävs. Det gäller att se över hur vi anpassar våra affärsmodeller, företag och hela samhällen till den digitala verkligheten. Inte nästa vecka. Inte i imorgon – utan idag. Vi hjälper våra kunder med just de nya perspektiv som behövs, och vi är med dem i alla faser för att få produkter och tjänster att bli levande – från att en ny idé föds till alla de riktigt praktiska detaljerna som behövs för att utveckla, designa och konstruera en fantastisk användarupplevelse. 

Följ med på vår resa!

Nu söker Find My Skills i Stockholm, Göteborg och Örnsköldsvik efter en senior mjukvarutestare som har god erfarenhet av lågnivåtester – både som testledare, kravställare och testare. Dina främsta arbetsuppgifter blir att planerna för testning, se till att testerna genomförs i labbmiljö, dokumentera samt framföra resultat.

För att bli lyckosam i rollen behöver du vara van att arbeta i en internationell kontext med kollegor med olika typer av kompetenser (projektledare, utvecklare, applikationsingenjörer etc.). 

Som mjukvarutestare på Find My Skills i Jönköping behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska samt en kandidatexamen inom data, elektroteknik eller dylikt. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av mjukvarutestning. Det är meriterande om du har erfarenhet av testautomation.

Som kollega drivs du av personlig utveckling, du trivs i en händelserik vardag samt har en öppen och positiv inställning. Du tycker det är spännande med problemlösning och kan omvandla utmaningar till kreativa lösningar. Du ser möjligheter och är ivrig att hjälpa till där det behövs.

Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Vi värdesätter att du är du, oavsett vem du är. Vi vill att du ska utvecklas tillsammans med oss. På Find My Skills är alla viktiga, och vi vill att våra medarbetare ska ha ett hållbart liv. Vi arbetar därför aktivt för en sund balans mellan arbetsliv och fritid. Vi erbjuder dig ett kreativt och öppet arbetsklimat där du arbetar nära experter från alla olika områden, något som bidrar till ständigt lärande och utvecklande av dina egna förmågor.

Är du vår nya kollega? Ansök idag!
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Job Category: Embedded Engineer, Mjukvaruutvecklare - Test

Job Type: Full Time

Job Location: Göteborg, Örnsköldvik, Stockholm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo

Mjukvaruutvecklare – Test & Verifiering

Ort
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

Dela detta jobb