itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

JOBBESKRIVNING

Find My Skills Group AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Find My Skills erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela Sverige. Hos Find My Skills får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Find My Skills olika verksamheter i regionen. Vi söker efter duktiga ingenjörer med stort fordonsintresse inom vårt satsningsområde som tillsammans med oss vill vara delaktiga i att bygga upp framtidens teknikkonsultföretag i Stockholm och Göteborg!  Därför söker vi dig som har arbetat med agil mjukvaruutveckling inom C++ och är intresserad av att använda dina kunskaper i uppdrag med produktutvecklingsfokus för fordonsindustrin.  På Find My Skills har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom vårt höga anseende och genom våra goda kundrelationer. Vår gedigna erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag, Arbetet kan utföras såväl självständigt som i team och har du förmågan och viljan att utbilda och leda kollegor så finns det även möjlighet till detta. Du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom tät kontakt med närmsta chef.

GRUNDLÄGGANDE KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling, har erfarenhet av C++, samt känner igen dig i ; – Inbyggda system / embedded systems
– AUTOSAR, ISO26262
– CANalyzer, CAN, ATI Vision
– Matlab, Simulink
– SystemWeaver (SE-Tool), SysML, UML
– C / C++
– Git, Gerrit
– JIRA Du har teknisk utbildning på civil- eller högskoleingenjör inom data, elektroteknik, teknisk fysik, systemvetenskap eller annan relevant utbildning och har minst 5 års relevant erfarenhet. Kanske har du arbetat med modellering eller simulering? Det är även meriterande om du har erfarenhet av att leda och arbeta i projekt. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

 MERITERANDE FÄRDIGHETER, EGENSKAPER OCH ERFARENHETER

Som person är du engagerad, uthållig, strävar efter att leverera ditt yttersta i rätt tid och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du är van att jobba i större företag där du förstår att din del i helheten är viktig för det slutgiltiga resultatet.

 VI ERBJUDER

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Find My Skills  är vår produkt och vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska trivas och växa i yrkesrollen.

Kontakta gärna ansvarig: Ferhat Can – ferhat.can@findmyskills.se – 0739851272
Job Category: Embedded EngineerSoftwer engineering
Job Type: Full Time
Job Location: Göteborg, Stockholm

logo

Mjukvaruutvecklare till Stockholm / Göteborg

Ansök nu

Dela detta jobb