itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Nätverkstekniker med fokus på IT-säkerhet och brandväggar

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Nätverkstekniker med fokus på IT-säkerhet och brandväggar

Har du ett genuint intresse för säkerhet vad det gäller brandväggar, anomalidetektering och den nya generationens skydd mot digitala hot? Då kan detta uppdrag vara något för dig! Till ett uppdrag hos vår kund i centrala Göteborg söker vi nu en nätverkstekniker med fokus på IT-säkerhet och brandväggar.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker kommer du att ansvara för att utveckla och förvalta verksamhetens digitala säkerhet med fokus på nätverk för samtliga kontor och fastigheter. Du samverkar med hela IT-avdelningen men också med de delar av verksamheten som nyttjar IT-avdelningens tekniska tjänster.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande inom säkerhet och datakommunikation och har minst 4 års relevant yrkesmässig erfarenhet.

Vi ser gärna att du har nedan erfarenhet:

  • Erfarenhet och god förståelse för brandväggar och Next-Generation Firewalls

  • Praktisk erfarenhet av konfiguration av routrar och switchar

  • Erfarenhet och god förståelse inom IT-säkerhet

  • Utveckling och förvaltning av nätverk


Som person är du drivande, initiativrik och en sann optimist som vill samarbeta och bidra till teamets gemensamma leverans. Vi ser gärna att du ska vara förtroendeingivande och lösningsorienterad. Då rollen innebär mycket samverkan är det viktigt att du har en god social och kommunikativ förmåga och att du trivs med att jobba både självständigt och i grupp.

Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

 

Dela detta jobb

Logga
Nätverkstekniker med fokus på IT-säkerhet och brandväggar

Centric Professionals AB