itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nätverkstekniker till snabbväxande industriföretag!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-20

Ansök nu

Nätverkstekniker till snabbväxande industriföretag!

eCiceron levererar säkra kommunikationsnätverk och intrångsdetektering för samhällsviktiga aktörer, företag samt privatpersoner. Vill du fortsätta utveckla din kompetens inom olika områden och tillhöra en organisation som är under utveckling och tillväxt? Som nätverkstekniker kommer du arbeta med kvalificerad installation av nätverk till några av Nordens mest dynamiska och snabbväxande industriföretag. Är du eCicerons nya nätverks-stjärna?

Om tjänsten

Som nätverkstekniker kommer du ingå i ett högpresterande team som snabbt ska kunna installera, identifiera, konfigurera och felsöka nyinstallerad nätverksutrustning. Arbetet består av att konfigurera brandväggar, switchar och accesspunkter.

Du erbjuds

 • En välkomnande företagskultur som vilar på stark gemenskap och tillit till varandra.
 • En möjlighet att vara med och bidra till ett starkare samhälle då du kommer arbeta med tjänster och lösningar direkt kopplade till att stärka och skydda samhällets motståndskraft digitalt.
 • Varierande arbetsuppgifter med stor flexibilitet och fokus på work-life balance

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter Vi söker dig som:

 • Är svensk medborgare
 • Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift, då språken används i det dagliga arbetet
 • Har kunskaper i CCNA (inget krav på att ha certifikat men kan innehållet)
 • Har ett år av praktisk erfarenhet av arbete inom nätverk

Det ses som meriterande om du har:

 • Erfarenhet från någon av de nordiska försvarsmakterna eller annan samhällsbärande organisation, exempelvis inom infrastruktur, polis, eller vård.
 • Erfarenhet av att vara i serverhallar, arbeta i servermiljö, arbeta med ciscoprodukter.
 • Ingående förståelse av Linux

Som person har du passion för nätverk och/eller digital säkerhet. Du känner stort ansvar för ditt arbete, du är driven och vill lösa de problem som uppstår. Du drivs av att lära dig mer inom cybersäkerhet/informationssäkerhet och intresserad av att utbilda dig själv under lågintensiva perioder samt snabbt tempoväxla när ett digital angrepp är ett faktum.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivering för tjänsten. I samband med din ansökan vill vi att du skickar in ditt CV och motiveringsbrev för att vara aktuell för tjänsten. Vi söker dig som Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, med ambition till överrekrytering
 • Placering: Östermalm/remote

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Nätverkstekniker till snabbväxande industriföretag!

Academic Work