itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Network Specialist

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-02-18

Ansök nu

Network Specialist

Brinner du för nätverk och gillar du att följa den senaste tekniken? I takt med att Advania växer söker vi nu förstärkning av fler Network Specialists till vårt Datacenter-team som erbjuder tjänster och produkter i världsklass för en optimal infrastruktur. Hos oss får du möjlighet att arbeta med specialister inom bland annat nätverk, säkerhet, virtualisering, server och storage. Tillsammans stöttar vi varandra och erbjuder dagens och framtidens IT-lösningar!

Som Network Specialist på Advania

I rollen som Network Specialist arbetar du med våra kunder, både på plats och på distans. Du bistår med kompetens inom Routing, Switching, LAN, WLAN samt brandväggar baserat på teknologier från flertalet tillverkare.

Rollen passar dig som trivs med frihet under ansvar där du får driva ditt arbete självständigt. Du arbetar med kompetenta kollegor som är måna om en god sammanhållning och bra samarbeten. Företaget erbjuder goda utbildningsmöjligheter och ser till individens egen utveckling.

Du arbetar bland annat med:

 • Tekniska implementationer hos kund

 • Felsökning av problem hos kunder

 • Utveckling av befintliga nätverksmiljöer

 • Ta fram lösningar för design av nätverksmiljöer

 • Teknisk rådgivning och relationsbyggande med kund

Du ingår i ett team på ca 40 personer där vi delar kompetens och vågar utmana varandra. Vi ser gärna att du utgår från Stockholm, Norrköping, Västerås eller Örebro men med tanke på att vi arbetar nationellt vill vi gärna komma i kontakt med dig som även sitter i andra delar av landet.

Vad vi söker hos dig?

Som person har du ett stort intresserad för teknik och gillar att lära dig nya saker. Du brinner för kvalité och motiveras av att samarbeta med andra människor, både kunder och kollegor. Du är positiv, ser lösningar och hittar möjligheter. Du kommunicerar obehindrat och väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har minst tre års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker eller liknande roll där du har arbetat med routing/switching, brandväggar m.m. Du har erfarenhet av att implementera, drifta och felsöka trådade och trådlösa nätverk.

Vi ser gärna att du har:

 • Breda och djupa kunskaper inom nätverk och säkerhet

 • Erfarenhet av drift och utveckling av nätverksmiljöer

 • Erfarenhet som konsult och rådgivare inom området nätverk

 • Erfarenhet av att dokumentera nätverkslösningar

 • Erfarenhet av att arbeta med teknologier från HPE Aruba, Cisco och Fortinet är meriterande

 • Relevanta nätverkscertifieringar

Vill du vara med och bygga våra kunders framtida nät? Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Dela detta jobb

logo
Network Specialist

Advania