itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Onsitetekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Onsitetekniker

Vi söker nu en Onsitetekniker till ett uppdrag hos en kund i Nynäshamn. Du kommer att ingå i deras leverans till en av deras slutkunder.

Som konsult på Centric får du självklart en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet genom uppdrag ute hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. Ett utmärkt tillfälle att göra karriär.
 

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som Onsitetekniker kommer innebära mycket kontakt med interna/externa kunder (främst inom skolan).

Du kommer att jobba med installation, konfiguration och support av såväl hård- som mjukvara. I rollen ingår även att ge support på iPads, skrivare, nätverksenheter och annan IT-utrustning.

Du kommer även att sörja för en säker hantering av mobila enheter (MDM, Meraki).

Din profil och kvalifikationer

Krav för tjänsten:

  • Kunskaper inom LAN/WAN och trådlösa nätverk

  • Erfarenhet av Active Directory, SCCM, Sortwarecenter, Deployment Workbench, Presto, VMware, WSUS, Rortinet, Outlook, Antivirus

  • Kunskap om säkerhetsappar

  • Windows


Övrigt:

  • Körkort är ett krav då resor ingår i uppdraget

  • Det är obligatoriskt att arbeta på plats i Nynäshamn

  • Kommunikationen sker på svenska och engelska - i både tal och skrift


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Onsitetekniker

Centric Professionals AB