itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Onsitetekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Onsitetekniker

Centric söker just nu efter en Onsitetekniker till ett uppdrag hos en kund i Trollhättan. Vi söker dig som är redo för ditt första jobb inom IT och har någon form av teknisk utbildning i grunden. Vill du få en bra start på din karriär? Ansökningarna behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som onsitetekniker kommer du att arbeta ute på plats hos kund. Arbetsuppgifterna är varierande och olika från dag till dag, men kan innebära installation/felsökning/utbyten av datorer, ren incidenthantering och användarhjäp eller hjälp med mobiltelefoner. I rollen ingår också att hålla ordning på lagret, med inkommande och utgående god men även att se till att konferensrummen fungerar med all sin AV-utrustning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Installation och felsökning av mjukvara

  • Installation och felsökning av hårdvara

  • Hantera mobiltelefoner

  • Hantera konferensutrustning

  • Enklare felsökning av skrivare

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som är redo för ditt första jobb inom IT och har någon form av teknisk utbilding i grunden, kanske från gymnasiet eller YH. Det är meriterande om du har genomfört praktik eller arbetat inom IT, men det är inget krav.

Som person har du ett intresse för IT och teknik och trivs i en roll där du får kombinera både tekniken och kontakten med medarbetare. Du har ett servicetänk och en problemlösande och lösningsorienterad förmåga.

B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Onsitetekniker

Centric Professionals AB