itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Onsitetekniker till företag specialiserat inom ICT

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Onsitetekniker till företag specialiserat inom ICT

Söker du ett jobb där du får kombinera att arbeta med människan och tekniken? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du axlar ansvaret som Local Site Support tillsammans med dina kollegor? Vill du dessutom arbeta i centrala Göteborg med ett kompetent team? Då kan detta vara tjänsten för dig! Centric söker nu en tekniker till ett uppdrag hos vår kund som är specialiserad inom informations- och kommunikationsteknologi.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

Som onsitetekniker kommer du att tillhöra ett team på fem personer där ni tillsammans arbetar för att supportera och lösa användarnas och organisationens IT-relaterade ärenden. Det är en bred roll som innebär att du en del av dagen arbetar i företagets front desk med att hjälpa användare och den andra delen är du ute i företagets lokaler för att felsöka exempelvis en switch eller printer.

Du kommer att arbeta med felsökning och support på bland annat:

  • Office 365

  • Outlook

  • Nätverksutrustning

  • Mobila enheter

  • Printer

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning i grunden eller besitter motsvarade arbetslivserfarenhet. Du har med fördel några månaders erfarenhet av att arbeta som IT-tekniker, antingen genom praktik eller jobb. Du har en grundförståelse för tekniken och tycker det är roligt att utvecklas. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du ett intresse för IT och teknik och trivs i en roll där du får kombinera både tekniken och kontakten med medarbetare. Du har ett servicetänk och en problemlösande förmåga. Vidare har du en prioriteringsförmåga samt trivs med att arbeta både i team och självständigt.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Onsitetekniker till företag specialiserat inom ICT

Centric Professionals AB