itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operations Expert IT

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Operations Expert IT

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2021 var 9,3 miljarder SEK.

Vill du ansvara för att upprätthålla och utveckla en väl fungerande, säker och modern Workplace-infrastruktur som stödjer verksamheten och dess IT-användare?

Var med på Jula koncernens spännande expansionsresa! 

Din vardag 

Som Operations Expert är du del av ett team som ansvarar för att Jula har en väl fungerande, säker och uppdaterad Workplace-infrastruktur som stöder verksamheten och användarna.

Som Operations Expert är du en del av Julas Digital Operations avdelning som arbetar brett med verksamhetens tekniska plattformar och applikationer. Du med din expertis inom klienthantering kommer att utvärdera, förvalta och utveckla verktyg samt processer inom området. I det ingår att sätta upp strategier för arbetet framåt och säkerställa att riktningarna följs. Ditt arbete drivs främst i enskilda eller samverkande projekt med mål att uppnå en modern Workplace.

Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av liknande roller, gärna i en större verksamhet.

För att du ska landa i rollen på bästa sätt ser vi att du har en högskoleutbildning inom IT-drift, systemutveckling eller motsvarande. Sedan har du vidareutvecklat din tekniska kompetens genom arbetslivserfarenhet i en komplex Microsoft baserad IT-miljö. Du har tidigare arbetat med konfigurering av klienter och paketering av applikationer. Utöver det har du varit involverad i eller ansvarat för flertalet större projekt parallellt.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

Stor erfarenhet av SCCM i ett Microsoft Windows nätverk

Hög kompetens inom AD och/eller AzureAD

Arbetat med administration av Office 365 och andra relaterade applikationer

Erfarenhet av agil utveckling och ITIL

Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska.

Som person är du ansvarstagande, analytisk och har ett proaktivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du kan på ett smidigt sätt gå från detalj- till helhetsperspektiv och har mod att utmana med nya lösningar med verksamhetens bästa för ögonen.

Vidare trivs du både med att arbeta enskilt och i team tillsammans med kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bra att veta

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Jacob Elmeljung på 0760-001840 eller jacob.elmeljung@wiseit.se. Din ansökan lämnar du via länken nedan:

 

Dela detta jobb

Operations Expert IT

Jula AB