itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Paralegal till Ericsson!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-20

Ansök nu

Paralegal till Ericsson!

Vi söker dig med erfarenhet inom juridisk administration som vill ta nästa kliv i karriären hos världens ledande företag inom informations- och kommunikationsteknik - Ericsson! Rollen innebär ansvar för juridisk dokumentation, interaktion med myndigheter samt stöttning gentemot juridiska rådgivare. Låter detta intressant? Tveka inte att söka tjänsten redan idag - urval sker löpande!

Om tjänsten

Ericsson är ett av världens ledande företag inom informations- och kommunikationsteknik med huvudkontor i Stockholm, Kista. De har varit verksamma i över 140 år och sträcker idag sin verksamhet över hela landet och världen. Ericssons svenska organisation har cirka 14 000 anställda med över 100 nationaliteter inom företagets alla verksamheter – forskning, utveckling, försäljning, produktion och administration. Utöver det är det även Sveriges största arbetsgivare av ingenjörer. Globalt har Ericsson 60 000 patent, kunder i 180 länder och 100 000 anställda.

För Ericssons räkning söker vi nu en Paralegal till Legal-teamet. I rollen som Paralegal kommer man bland annat att självständigt förbereda juridisk dokumentation, interagera med myndigheter samt bistå de juridiska rådgivarna i teamet med juridiska ärenden. Vi söker därför dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt en god förmåga att skapa struktur och samarbeta med andra.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd av Academic Work och arbeta som konsult på Ericsson. Vi signerar avtal på initialt sex månader men för rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

Du erbjuds

 • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär
 • Möjligheten att bredda ditt kontaktnät på ett av Sveriges största bolag
 • Chansen att utöka dina erfarenheter inom juridik i en dynamisk och utmanande roll

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Paralegal kommer du bland annat att:

 • Förbereda, samla in, faktakontrollera samt arkivera relevanta dokument så som till exempel styrelsebeslut, fullmakter, kontrakt och så vidare
 • Assistera juridiska rådgivare med att utarbeta och granska avtal och andra juridiska dokument såsom rättstvister, ställningstaganden och stämningssvar
 • Assistera juridiska rådgivare med att analysera och organisera data
 • Förbereda inför möten, utfrågningar, tvistlösningsförfarande och liknande

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller utbildning inom området
 • Har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Har en god förmåga att arbeta i team

För detta uppdrag lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, kommunikativ och trivs med att arbeta med andra människor. Du har mycket god organisationsförmåga och har lätt för att skapa ordning och struktur. Vidare tror vi att du är duktig på att följa instruktioner och procedurer och är noggrann med att saker och ting blir korrekt utförda.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Långsiktighet: Vi signerar avtal 6 månader i taget där det finns goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Kista

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du veta mer om Ericsson? Klicka här!

 

 

Dela detta jobb

Paralegal till Ericsson!

Academic Work