itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Power BI-utvecklare med fokus på Azure till storbank!

Ansök nu

Power BI-utvecklare med fokus på Azure till storbank!

Ett bra arbetsklimat är nyckeln till trivsel och goda prestationer på arbetet. Det tror i alla fall vår kund som är en av de ledande affärsbankerna i Sverige. Vår kund erbjuder ett inkluderande arbetsklimat där ett gott samarbete med högt i tak samt viljan att utvecklas är exempel på återkommande värdeord. Är du en person med goda arbetslivserfarenheter inom Microsofts programvaror och delar synen på vädret av en bra arbetsmiljö? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten och bli en värdefull lagkamrat!

Om tjänsten

Med över 2000 medarbetare är vår kund en av Sveriges största IT-organisationer. De tror på framtiden, lika mycket som de är stolta över sin historia. I den här rollen kommer du få jobba med allt från underhåll och systemförvaltning till utveckling, innovation och design.

Därför söker vi dig som är erfaren att konfigurera Power BI Pro och Premium på Microsofts cloudplattform Azure.

Rollen som Power BI-expert kommer med spännande utmaningar och meriterade erfarenheter. Du kommer ingå i ett team om 15 personer där du både kommer arbeta självständigt och samarbeta med kollegor i det dagliga arbetet. Arbetsuppgifterna är dynamiska och varierande där vi garanterar dig att ingen dag är den andra lik. Med rollen kommer också eget ansvar där du ges möjlighet att förändra, påverka och växa i din roll.

Tjänsten är långsiktig och det finns mycket goda möjligheter att bli överrekryterad då det är kundens ambition.

Du erbjuds

 • Flexibilitet att kombinera hemarbete med arbete på kontoret utifrån verksamhetens behov

 • Ett bra arbetsklimat som genomsyrar hela arbetsplatsen och teamet

 • Stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen

 • Meriterande arbetslivserfarenheter från ledande affärsbank

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak inkludera konfiguration, riskbedömning och dokumentation. Administration av licenser, förvaltning av plattformar och underhåll/infrastruktur är andra förekommande uppgifter. Arbetet innebär även att förvalta plattformen och proaktivt utföra åtgärder som förbättrar prestanda och minskar kostnader. Detta innebär att du sällan kommer stöta på samma typer av problem, vilket gör att du utvecklas hela tiden.

Du kommer huvudsakligen arbeta i Microsofts programvaror som Azure och Power BI. Du kommer även jobba i systemet Cognos.

Vi söker dig som Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av att sätta upp Power BI i en större organisation

 • Har minst 3 års arbetslivserfanhet av Microsoft 365 och Microsoft Azure

 • Har goda kunskaper i Powershell

 • Är flytande i det svenska samt engelska språket

Som person är du en engagerad lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper. Du har också en god initiativtagande samt problemlösande förmåga med en förmåga att skapa god struktur.

Det är mertiterande om du har:

 • Eftergymnasial utbilning inom relevenat område, exempelvis systemvetenskap.

 • Erfarenhet inom Cognos, Jira och Confluence.

Övrig information

 • Start: omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Power BI-utvecklare med fokus på Azure till storbank!

Academic Work